ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διπλός στόχος στο ταξίδι του Νταμπίζα

Διπλός στόχος στο ταξίδι του Νταμπίζα
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται από την Πέμπτη το πρωί στο εξωτερικό με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πλην της υπόθεσης του Μάρκους Μπεργκ ταξίδεψε και για συζητήσεις με υποψήφιο στόπερ.

Διπλός φαίνεται ότι είναι τελικά ο στόχος του ταξιδιού του Νίκου Νταμπίζα στο εξωτερικό. Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων αναχώρησε την Πέμπτη το πρωί με προορισμό αρχικά την Γερμανία όπου είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Αμβούργου για να δει τι μέλει γενέσθαι με τον Μάρκους Μπεργκ και την ελευθερία του Σουηδού άσου από τον Γερμανικό Σύλλογο.

Το ταξίδι του όμως και οι συναντήσεις του αναμένονται να έχουν και συνέχεια με τον Νταμπίζα να έχει συναντήσεις και με εκπροσώπους μάνατζερ που έχουν προτείνει κάποιους στόπερ στο Τριφύλλι.

Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού "καίει" τους πράσινους καθώς στο Τριφύλλι αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ένας και δυο εξ ανάγκης.

Οπότε οι πράσινοι θέλουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να κλείσουν αυτό το κομμάτι και εν συνεχεία να δουν τι θα γίνει με το αριστερό μπακ αλλά και τον αμυντικό χαφ που θέλουν στο Τριφύλλι έχοντας για εκεί ως υποψήφιες τις λύσεις του Καραγκούνη και του Ντιαρά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ