ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαψεύσεις για μεταγραφές και αποδεσμεύσεις στον Παναθηναϊκό

Διαψεύσεις για μεταγραφές και αποδεσμεύσεις στον Παναθηναϊκό

Η Τορίνο θέτει συγκεκριμένες "τσουχτερές" προϋποθέσεις για να παραχωρήσει τον Χοσέφ Μαρτίνες, ενώ από τον Παναθηναϊκό διαψεύδουν ότι έχουν κατατεθεί λίστες για μεταγραφές και αποδεσμεύσεις.

Να περιορίσουν τα δημοσιεύματα για τις μεταγραφές, τις αποχωρήσεις και τις... εκκαθαρίσεις επιχείρησαν στον Παναθηναϊκό, που άρχισαν τις προηγούμενες ημέρες και αυξήθηκαν μετά τις δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι για τη μείωση του ρόστερ.

Συγκεκριμένα, από τη διοίκηση υποστήριζαν ότι "τα σημερινά δημοσιεύματα που αφορούν δήθεν λίστα και επιθυμίες του προπονητή μας για μεταγράφες και αποδεσμεύσεις αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ο προπονητής δεν έχει δώσει καμία λίστα ούτε έχει ονοματίσει παίκτες. Όλα αυτά είναι προγραμματισμένα να συμβούν μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Όσοι προτρέχουν θα εκτεθούν".

Με ίωση ο Μαρτίνες

Ο Χοσέφ Μαρτίνες, ο οποίος έχει προταθεί, δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τορίνο με την Ουντινέζε, διότι πέραν του παραγκωνισμού του από τον προπονητή, Τζαμπιέρο Γκασπερίνι, έχει προσβληθεί από ίωση και δεν έχει αναρρώσει. Οπότε, αποκλείστηκε από την 22μελή αποστολή για το παιχνίδι του Φρίουλι.

Από εκεί και πέρα, σαφέστατα πρόκειται για μία εξαιρετική επιλογή για την επίθεση, όμως σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ, η Τορίνο απαιτεί χρήματα και την άμεση καταβολή τους, προκειμένου να πουλήσει τα δικαιώματα του, ενώ δεν συζητά το δανεισμό του. Δύο κριτήρια που στην παρούσα φάση, ο Παναθηναϊκός δεν τα πληροί...

Ίσως, οι συνθήκες να διαφοροποιηθούν εάν ο Παναθηναϊκός συμφωνήσει στην πώληση του Καρέλη, αν και στο μεταξύ αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει η αγορά του Ολιβιέ Μπουμάλ από τον Πανιώνιο. Επιπροσθέτως, πρέπει να συνυπολογιστούν τα οικονομικά προβλήματα, οπότε η ΠΑΕ δεν θα προχωρήσει σε δαπανηρές κινήσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ