ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαψεύδει ο Ρουί Κόστα για Νίνη

Διαψεύδει ο Ρουί Κόστα για Νίνη
Νίνης INTIME SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπενφίκα Ρουί Κόστα, διαψεύδει τις φήμες για ενδιαφέρον της Πορτογαλικής ομάδας για τον Σωτήρη Νίνη.

Διαψεύδει τις φήμες ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Νίνη ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ρουί Κόστα. Δημοσιεύματα ήθελαν την Μπενφίκα να εκδηλώνει ενδιαφέρον για τον άσο του Παναθηναϊκού αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει σύμφωνα με δηλώσεις του Ρουί Κόστα στην εφημερίδα "Πράσινη".

" Όχι. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι εφημερίδες αναφέρουν ότι κινούμαστε για την απόκτησή του, αλλά δεν είναι αλήθεια. Γράφουν ότι μιλάω μαζί του και θεωρούν κλεισμένη τη μεταγραφή. Τίποτε από τα παραπάνω δεν ισχύει. Ποτέ δεν μίλησα μαζί του", ήταν τα λόγια του Ρουί Κόστα.

Αναφερόμενος για την πηγή των σεναρίων όσον αφορά τον Νίνη και τις δυνατότητες του, τόνισε: " Ειλικρινά δεν ξέρω, ίσως γιατί στον Παναθηναϊκό υπάρχει ο Φερέιρα που είναι Πορτογάλος και έχει εργαστεί παλιότερα στο κλαμπ. Γνωρίζω τις δυνατότητες του Νίνη. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ταλέντο. Τον έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές στον Παναθηναϊκό και την Εθνικη ομάδα. Η Μπενφίκα όμως δεν χρειάζεται ενίσχυση στη θέση που αγωνίζεται ο Νίνης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ