ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπάσεμ: "Λίγες μέρες υπομονή..."

Μπάσεμ: "Λίγες μέρες υπομονή..."

Την ώρα που στο "τριφύλλι" θα αναζητηθούν λύσεις στο Δ.Σ. της Πέμπτης (17:00) για την οικονομική βοήθεια της ΠΑΕ, η πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ ετοιμάζει να στείλει έγγραφα και ζητάει συνάντηση και λίγη υπομονή.

Τα προβλήματα της πορείας των οικονομικών της "πράσινης" ΠΑΕ θα συζητηθούν την Πέμπτη, (08/12, 17:00) στο Δ.Σ. της "πράσινης" ΠΑΕ ωστόσο νέα αναμένονται και από την πλευρά του Σαουδάραβα πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο γραμματέας του πρίγκιπα, Μοχάμεντ Μπάσεμ, έχει ενημερώσει τους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα αποστείλει τα έγγραφα που αποδεικνύουν την οικονομική επιφάνεια του.

Κατόπιν και αφού οι νομικοί εκπρόσωποι του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού πιστοποιήσουν ότι είναι έγκυρα, ο Σουλτάν Αλ Σαούντ θα ζητήσει ημερομηνία για να επισκεφθεί την Αθήνα.

Παράλληλα, επιμένει ότι στη συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη θα του παράσχει όλες τις εγγυήσεις και θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Μάλιστα, ο Μοχάμεντ Μπάσεμ υποστηρίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση και πως ο Σαουδάραβας μεγιστάνας επιθυμεί να γίνει ιδιοκτήτης στο "τριφύλλι", λέγοντας σε όσους επικοινωνούν μαζί του: "Κάντε λίγες μέρες υπομονή και θα δείτε ότι όσα λέμε, θα υλοποιηθούν" .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ