ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν βιάζονται για διάδοχο

Δεν βιάζονται για διάδοχο
INTIME SPORTS

Σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κάρλος Φρέιτας βρίσκονται στο "τριφύλλι" με την διοικούσα επιτροπή να κάθεται στο τραπέζι για την λύση για την οποία ωστόσο δεν θα βιαστούν καθώς δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. "Πήγα σε λάθος ομάδα, την λάθος στιγμή" τόνισε στους Πορτογάλους ο Φρέιτας.

Η ονοματολογία ήδη ξεκίνησε για τον αντικαταστάτη του Κάρλος Φρέιτας στο "τριφύλλι" και την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Η διοικούσα επιτροπή επιθυμεί να βρει την ιδανική λύση για την θέση αυτή και παρά τα όσα γράφτηκαν αμέσως μετά την παραίτηση του Πορτογάλου τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Το τέλος της πορείας του Κάρλος Φρέιτας γράφτηκε οριστικά το μεσημέρι της Δευτέρας με την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος που δεν πρόλαβε να πείσει τους ανθρώπους της ΠΑΕ, λόγω και των συνθηκών στα διοικητικά, για την δουλειά του, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Λισαβόνα όπου θα ξεκινήσει εκτός απροόπτου την νέα του δουλειά.


"Πήγα σε λάθος ομάδα, την λάθος στιγμή"

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του και τα ρεπορτάζ στις Πορτογαλικές ιστοσελίδες, ο Φρέιτας δεν αποκλείεται να συνεχίσει να δουλεύει για ομάδα με "πράσινα" χρώματα και πιο συγκεκριμένα την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, ωστόσο μιλώντας για την αποχώρησή του από το "τριφύλλι" αναφέρθηκε στις συγκυρίες που του έτυχαν και τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

" Πήγα σε μία μεγάλη ομάδα, αλλά σε λάθος στιγμή. Υπήρχαν διοικητικά και εσωτερικά προβλήματα στην ομάδα. Πέρασα πολλούς δύσκολους μήνες, με τέσσερις διαφορετικούς προέδρους.

Είχα δύο επιλογές: ή να φύγω ή να μείνω καθισμένος σε μία καρέκλα χωρίς να δουλεύω και να πληρώνομαι. Δεν έχω όμως ούτε τη νοοτροπία, αλλά ούτε και την ηλικία για κάτι τέτοιο. Έτσι κάτω από αυτές τις συνθήκες υπέβαλα την παραίτησή μου την Παρασκευή" ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος για την απομάκρυνσή του στο πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Renascenca".

" Αυτή τη στιγμή θα μαζέψω τα πράγματά μου στην Αθήνα και θα επιστρέψω στη Λισαβόνα. Από εκεί θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή αυτός είναι ο μοναδικός μου στόχος. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω στο μάξιμουμ" συμπλήρωσε ο Κάρλος Φρέιτας.

Μετά τον Ολυμπιακό... ο αντικαταστάτης

Οι εξελίξεις πλέον στο "τριφύλλι" για τον αντι-Φρέιτας θα είναι άμεσες κατά το ήμισυ. Ναι, μεν η διοικούσα επιτροπή από σήμερα είναι σε επικοινωνία για το θέμα, ωστόσο οι Γόντικας, Πολέμης, Νίκας και Βεκρής θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να αναζητήσουν και να αποφασίσουν για την πιο ιδανική λύση.

Τα ονόματα που ακούστηκαν ήδη και γράφτηκαν για Βέλιτς, Ιβιτς δεν ισχύουν με όσα λένε στο "τριφύλλι" ενώ δύσκολη φαντάζει και η περίπτωση Νάνι της Μπρέσια. Παρόλο αυτά, υπάρχουν δύο ονόματα που εξετάζονται και δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις συνθήκες που υπάρχουν με την διοικητική αστάθεια, η απόφαση θα γίνει μετά από απόλυτη και προσηλωμένη επιλογή για το άτομο που θα κληθεί να φέρει και πάλι το "τριφύλλι" σε καλύτερη μοίρα σε ότι αφορά την ενίσχυση και βοήθεια. Το μόνο δεδομένο είναι πως ο αντικαταστάτης των Αντωνίου και Φρέιτας θα ανακοινωθεί μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ