ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δεν πωλείται ο Λέτο"

"Δεν πωλείται ο Λέτο"
INTIME SPORTS

"Δεν πωλείται ο Λέτο"... αλλά και κανείς παίκτης είναι η θέση της "πράσινης" ΠΑΕ αναφορικά με τους "μνηστήρες" και τα δημοσιεύματα για τον Αργεντίνο μέσο.

Διαβάστε στο Sport24.gr την ανασκόπηση του αγώνα με την Δόξα Δράμας και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις σε βίντεο. Για την διοικητική κατρακύλα με τον Δημήτρη Γόντικα να εκπέμπει SOS προς τους μετόχους και την αγωνιστική ανάλυση του Παναθηναϊκού. Τέλος, διαβάστε για την αιφνιδιαστική έφοδο στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που πραγματοποίησε η δίωξη οικονομικού εγκλήματος που διαπίστωσε παραβάσεις.

Ο Σάββας Λιβάνιος γράφει τους επιθετικούς του Παναθηναϊκού που δεν σκοράρουν και τον Γιώργο Καραγκούνη που έχει εξελιχθεί σε "ρεζέρβα" υπερπολυτελείας.

Απάντηση στο νέο δημοσίευμα από την Αργεντινή πως ο Σεμπαστιάν Λέτο θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης των "πράσινων" έδωσε η ΠΑΕ.

Με τοποθέτησή τους από το "τριφύλλι" διαψεύδουν με κάθε τρόπο ότι θα πωληθεί ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση όμως δεν αφορά όμως μόνο τον πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λίγκα αλλά ισχύει και για όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου, με τελευταία την περίπτωση του Στέφανου Καπίνο και το ενδιαφέρον της Ιντερ. Μοναδική περίπτωση να παραχωρηθεί κάποιος είναι να έρθει μια εξωπραγματική πρόταση που μπορεί να είναι πρόκληση.

Εξάλλου δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο αφού θα αποδυναμωθεί ακόμα περισσότερο η ομάδα που δίνει την μεγάλη της μάχη για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, του μοναδικού στόχου που έχει να διεκδικήσει με τα όποια προβλήματα ο Παναθηναϊκός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ