ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν πήγε προπόνηση ο Καρνέζης, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με Ουντινέζε

Δεν πήγε προπόνηση ο Καρνέζης, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με Ουντινέζε

Ο Ορέστης Καρνέζης δεν πήγε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία πήρε άδεια από τον Αναστασίου. Δεν τραβούν το σχοινί οι "πράσινοι", που βρίσκονται ακόμη σε διαπραγματεύσεις με την Ουντινέζε. Διαβάστε για τη δικλείδα για την οποία επιμένουν.

Από το βράδυ της Τρίτης όταν ουσιαστικά οι διαπραγματεύσεις του "τριφυλλιού" με την ιταλική ομάδα οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο , ο Ορέστης Καρνέζης βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Για αυτό και δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της Τετάρτης.

Παρότι δεν είχε ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση, τηλεφώνησε μετά την έναρξη της προπόνησης και ξεκαθάρισε πως δεν είναι σε θέση να γυμναστεί. Οι "πράσινοι" κατανοώντας την κατάσταση, δεν είναι διατεθειμένοι να τραβήξουν το σχοινί και αντίθετα προτίμησαν να δώσουν άδεια στον 28χρονο τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα είχε μαζί του τηλεφωνική επικοινωνία ο Γιάννης Αναστασίου, που του τόνισε ότι μπορεί να ξεκουραστεί μέχρι το Σάββατο. Άλλωστε μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα της παραχώρησης του στην ιταλική ομάδα.

Ούτε η μια πλευρά, ούτε η άλλη δείχνει διάθεση για να τραβήξει το ζήτημα στα άκρα. Άλλωστε θα μπορούσε να υπάρξει μια διαφορετική τροπή, δεδομένου ότι υπάρχει οφειλή προς τον παίκτη, οπότε κι ο ίδιος θα είχε τη δυνατότητα να κάνει προσφυγή. Κάτι που δεν έγινε.

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

Οι συζητήσεις το βράδυ της Τρίτης διακόπηκαν απότομα (και άδοξα), ωστόσο, τίποτα δεν προδικάζει το οριστικό τέλος των διαπραγματεύσεων. Αντίθετα οι επαφές ανάμεσα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και της Ουντινέζε αναμένεται να συνεχιστούν. Οι "πράσινοι", μάλιστα, που δεν έχουν επίσημη ενημέρωση για οριστική απόσυρση του ιταλικού ενδιαφέροντος, θεωρούν σίγουρο ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Ουσιαστικά εκεί που επιμένει ο Παναθηναϊκός είναι στη δικλείδα αναφορικά με την παραχώρηση του παίκτη σε άλλο ελληνικό σύλλογο. Το "τριφύλλι" θέλει να διασφαλίσει ότι η Ουντινέζε δεν πρόκειται να πουλήσει ή να δανείσει τον 28χρονο τερματοφύλακα σε ομάδα της Σούπερλιγκ. Προτείνουν μάλιστα σχετικό όρο που θα τους αποφέρει ακόμη δύο εκατομμύρια ευρώ, αν οι Ιταλοί τον πουλήσουν εκ νέου στην Ελλάδα.

Διαβάστε αναλυτικά γιατί κολλάει η μεταγραφή του Καρνέζη

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ