ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν ασχολούνται με Πίντο, Μπάρμπαριτς

Δεν ασχολούνται με Πίντο, Μπάρμπαριτς

Η οικονομική δυσχέρεια αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να αποχωρήσει από τις περιπτώσεις των Πίντο και Μπάρμπαριτς που είχε στόχο για την ενίσχυση της άμυνας. Δύσκολο για μεταγραφή.

Η οικονομική αβεβαιότητα στα διοικητικά και ιδιοκτησιακά θέματα του Παναθηναϊκού, ανάγκασαν όπως αναμένονταν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να αλλάξουν ρότα για την ενίσχυση της ομάδας.

Έτσι, όπως αποφάσισαν στο "τριφύλλι" δεν θα πραγματοποιηθεί η ενίσχυση της άμυνας με έναν εκ των Πίντο, Μπάρμπαριτς ή κάποιον άλλο παίκτη.

Ελαχιστοποιούνται στο έπακρο οι πιθανότητες ο Παναθηναϊκός να πραγματοποιήσει μεταγραφή τον Ιανουάριο, σύμφωνα με όσα φέρεται να συζήτησαν οι Δημήτρης Γόντικας και Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Παρόλο που οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" ήταν πολύ κοντά στην απόκτηση ή του Πίντο από την Πόρτο ως δανεικό ή του Τόμισλαβ Μπάρμπαριτς από την Ντιναμό φέρεται την ύστατη στιγμή να "φρέναραν".

Αν και κόστος ήταν αρκετά χαμηλό ο πρόεδρος των "πράσινων" φάνηκε να μην παίρνει το ρίσκο αποσύροντας κάθε ενδιαφέρον για την απόκτηση παίκτη την στιγμή που τα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ είναι ιδιαίτερα λίγα για την επιβίωσή της.

Αυτό μάλιστα τόνισε μεταξύ άλλων στην προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν ορίσει για την Δευτέρα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ με τον Πορτογάλο τεχνικό, με τον πρώτο να του εξηγεί τους λόγους που δεν μπορεί να συναινέσει στην πραγματοποίηση κάποιας μεταγραφής την παρούσα χρονική στιγμή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ