ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν απασχολεί πλέον ο Καπίνο

Δεν απασχολεί πλέον ο Καπίνο

Η A BOLA υποστηρίζει πως οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας εγκαταλείπουν την υπόθεση του Καπίνο λόγω κάποιων τελευταία απαιτήσεων που πρόβαλε ο διεθνής γκολκίπερ.

Με τον τίτλο ο "Καπίνο δεν θα απασχολήσει πλέον" η A' BOLA βάζει τέλος στην υπόθεση του Στέφανο Καπίνο και της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας κάνοντας λόγω για τελευταίες απαιτήσεις του Καπίνο που χάλασαν το "deal".

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει:

"Ο Στέφανος Καπίνο δεν θα απασχολήσει πλέον την Σπόρτινγκ. Ο νεαρός γκολκίπερ ήταν στην Λισσαβόνα σήμερα για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στο Αλβαλάντε αλλά η συμφωνία δεν επετεύχθη λόγω κάποιων απαιτήσεων της τελευταίας στιγμής του Καπίνο.

Οι υπεύθυνοι της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας προσπάθησαν με διάφορα επιχειρήματα να πείσουν τον Καπίνο να υπογράψει συμβόλαιο αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος επιλέγοντας να παραμείνει και να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό".

Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι πως ο άσος των πράσινων ήθελε να γνωρίζει ότι θα έχει χρόνο συμμετοχής στα "λιοντάρια" και όχι να πάει για δεύτερος γκολκίπερ και πως δεν ήταν ικανοποιημένος και με τα χρήματα που του πρόσφερε η ομάδα της Σπόρτινγκ.

Βέβαια ο Παναθηναϊκός τα είχε βρει σε όλα με τους Πορτογάλους και πλέον πρέπει να δούμε τι θα γίνει από εδώ και στο εξής και αν θα υπάρξει νέα πρόταση από άλλο σύλλογο για την παραχώρηση του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ