ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν ανοίγει μέτωπο για τη Λεωφόρο ο Ερασιτέχνης

Δεν ανοίγει μέτωπο για τη Λεωφόρο ο Ερασιτέχνης
INTIME SPORTS

Δεν τίθεται θέμα προσφυγής στη δικαιοσύνη από πλευράς Ερασιτέχνη σχετικά με τη νομική διασφάλιση του οικοπέδου που έχει κατασκευαστεί το "Απόστολος Νικολαϊδης".

Εσφαλμένα συμπεράσματα προκλήθηκαν μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ αναφορικά με την τοποθέτηση του προέδρου του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλου για το "Απόστολος Νικολαϊδης".

Το μυαλό όλων πήγε στο ότι ο Ερασιτέχνης θα κινηθεί δικαστικά εναντίον των αρμόδιων φορέων προκειμένου να του επιδικαστεί η κυριότητα της έκτασης και πως θα μπλέξει σε μία ατέρμονη υπόθεση με δίκες, που ενδεχομένως να διαρκέσουν ακόμα και μία δεκαετία.

Ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη όντως επιθυμεί να διασφαλίσει νομικά τη Λεωφόρο, αλλά με νομικό και νόμιμο τρόπο και όχι μέσω της δικαστικής οδού.

Το δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει τον χειρισμό της υπόθεσης, θα έχει τις επόμενες μέρες επαφές με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, προκειμένου να εξασφαλίσει την έκδοση ενός επίσημου εγγράφου που θα ονομάζει τον Ερασιτέχνη ως ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης έκτασης.

Προς αυτή την κατεύθυνση συγκεντρώνονται τα παραχωρητήρια από τις αποφάσεις που εκδόθηκαν τη δεκαετία του 1920 και θα χρησιμοποιηθεί ως ακλόνητο επιχείρημα το γεγονός ότι ο Ερασιτέχνης κλήθηκε να καταβάλει μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, το ειδικό τέλος για τα ακίνητα με το οποίο φορολογούνται όλοι οι ιδιοκτήτες.

Επομένως, εφόσον το κράτος φορολογεί τον Παναθηναϊκό ως ιδιοκτήτη για την έκταση της Λεωφόρου, σημαίνει ότι τον αναγνωρίζει και είναι υποχρεωμένο να του αποδώσει τους τίτλους ιδιοκτησίας.

Το μοναδικό κενό που υπάρχει είναι η απουσία τους, που με ευθύνη των αρμόδιων φορέων δεν έχουν εκδοθεί έως τώρα.

Αυτό επιθυμεί να εξασφαλίσει ο Αχιλλέας Μακρόπουλος και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται το δικηγορικό γραφείο. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ανοίξει δικαστικό μέτωπο, όπως εσφαλμένα έχει δημιουργηθεί η εντύπωση, που όντως θα αμφισβητούσε την κυριότητα του χώρου.

Την Τετάρτη παίχτηκε άλλο ένα θλιβερό επεισόδιο όσον αφορά το μέλλον του Παναθηναϊκού που ξεκίνησε με την ανταλλαγή εξώδικων μεταξύ της πλευράς Βαρδινογιάννη με εκείνη του Βγενόπουλου.

Στη συνέχεια είχαμε την αναβολή της Γ.Σ. η οποία μεταφέρθηκε για τις 8 Μαΐου στην οποία ζητήθηκε η παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Γιάννη Βαρδινογιάννη. Η μέρα συνεχίστηκε με την αντίδραση του Τζίγγερ στα όσα είπε ο Βγενόπουλος στην Γ.Σ. όπως και με εκείνη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ