ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Η Λεωφόρος ανήκει στον Ερασιτέχνη"

Γιαννακόπουλος: "Η Λεωφόρος ανήκει στον Ερασιτέχνη"
Θανάσης Γιαννακόπουλος INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως το γήπεδο της Λεωφόρου ανήκει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Την Τετάρτη παίχτηκε άλλο ένα θλιβερό επεισόδιο όσον αφορά το μέλλον του Παναθηναϊκού που ξεκίνησε με την ανταλλαγή εξώδικων μεταξύ της πλευράς Βαρδινογιάννη με εκείνη του Βγενόπουλου.

Στη συνέχεια είχαμε την αναβολή της Γ.Σ. η οποία μεταφέρθηκε για τις 8 Μαΐου στην οποία ζητήθηκε η παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Η μέρα συνεχίστηκε με την αντίδραση του Τζίγγερ στα όσα είπε ο Βγενόπουλος στην Γ.Σ. όπως και με εκείνη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το κομμάτι που πέρασε εν μέρει στο... ντούκου και δείχνει να είναι πολύ σημαντικό ωστόσο, ήταν του νέου προέδρου του Ερασιτέχνη να θέσει εκ νέου το θέμα της κυριότητας της Λεωφόρου.

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος λοιπόν τόνισε πως θα κινήσει όλες τις διαδικασίες για να διασφαλιστεί το οικόπεδο της Λεωφόρου, κάτι που σημαίνει πως μπλοκάρεται η ιστορία της Διπλής Ανάπλασης και πως ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μία μακρά δικαστική διαμάχη.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε στο Goal News και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με την Λεωφόρο, κάτι που του δημιουργεί και απορίες:

"Για μένα δεν υπάρχει κανένα θέμα. Αν είναι δυνατόν να ανακινούμε θέμα ιδιοκτησίας της Λεωφόρου, η οποία ανήκει 90 χρόνια στον Παναθηναϊκό και είναι περιουσία του.

Το γήπεδο και η έκταση ανήκει στον Ερασιτέχνη, έχει γίνει αποδεκτό από τον δήμο Αθηναίων και από το ΣτΕ και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ