ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν άκουσε αυτά που ήθελε ο Νταμπίζας από τους "κομμένους"

Δεν άκουσε αυτά που ήθελε ο Νταμπίζας από τους "κομμένους"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε μια πρώτη επαφή με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται αλλά δεν άκουσε όσα θα ήθελε με εξαίρεση μια περίπτωση που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Η πρώτη επαφή του Νίκου Νταμπίζα με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται στον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα τους Τοτσέ, Πίντο, Σο, Βελάσκες, Φορναρόλι δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων.

Ο Νταμπίζας ενημέρωσε και επίσημα τους ποδοσφαιριστές πως δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου για το ρόστερ της φετινής σεζόν αλλά δεν άκουσε όσα θα ήθελε να ακούσει για προτάσεις και ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους.

Μόνο ένας εξ αυτών, όχι ο Σο, φαίνεται να έχει κάτι στα χέρια του με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι ο Τοτσέ με το ενδιαφέρον της Σαραγόσα να είναι υπαρκτό ή ο Πίντο. Κάτι που φυσικά θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Από εκεί και πέρα δεν υπολογίζονται και οι Βιτόλο, Κουίνσι που δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα με τον Ισπανό να έρχεται την Πέμπτη και τον Γκανέζο να έχει ζητήσει σχετική άδεια για να δοκιμαστεί σε ομάδες στην Αγγλία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ