ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα είπε με Καρνέζη ο Νταμπίζας, αποφασίζει ο Αλαφούζος

Τα είπε με Καρνέζη ο Νταμπίζας, αποφασίζει ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας τα είπε με τον Ορέστη Καρνέζη και τον εκπρόσωπο του με την πρόταση τους Ουντινέζε να είναι πλέον επίσημη αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Λίγες ώρες παράταση παίρνει η ολοκλήρωση ή μη της μεταγραφής του Ορέστη Καρνέζη στην Ουντινέζε και αυτό γιατί στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού Νίκου Νταμπίζα και του εκπροσώπου του διεθνή άσου δεν υπήρξε οριστική απάντηση.

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του και στο ραντεβού των δυο πλευρών κατατέθηκε επίσημα η προσφορά των 800.000 ευρώ από την Ουντινέζε.

Επίσης η πλευρά του Καρνέζη έκανε γνωστό ότι η πρόταση για πενταετές συμβόλαιο και με αμοιβή κοντά στα 350.000 ευρώ ετησίως τον καλύπτει.

Η υπόθεση όμως παίρνει λίγες ώρες παράταση καθώς την απόφαση για το αν ο Παναθηναϊκός θα απαντήσει θετικά η όχι στην πρόταση των Ιταλών θα την πάρει ο Γιάννης Αλαφούζος. Αυτό θα γίνει μέσα στην ημέρα καθώς η Ουντινέζε πιέζει και θέλει άμεση απάντηση.

Δυο απόψεις στο πράσινο στρατόπεδο

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στο πράσινο στρατόπεδο υπάρχουν δυο απόψεις. Η μια που λέει ότι η πρόταση είναι μικρή και ότι από τη στιγμή που το συμβόλαιο του διεθνή άσου ολοκληρώνεται το 2015 θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα στο Τριφύλλι.

Και η δεύτερη που λέει ότι οι πράσινοι θα πρέπει να πουν το ναι στην Ουντινέζε καθώς δεν πρόκειται να έρθει καλύτερη πρόταση για την πώληση του 27χρονου γκολκίπερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ