ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν πέφτει κάτω από τις 260.000 ευρώ ο Λανγκ

Δεν πέφτει κάτω από τις 260.000 ευρώ ο Λανγκ
Μίκαελ Λανγκ

Πληροφορίες από την Ελβετία επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μίκαελ Λανγκ της Γκρασχόπερς. Τι ζητάει ο παίκτης και γιατί βιάζονται οι πράσινοι.

Δημοσιεύματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό θέλουν τον 24άχρονο αμυντικό της Γκρασχόπερς, Μίκαελ Λανγκ, να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Η περίπτωση του, ωστόσο, μόνο εύκολη δεν είναι αφού το ταλέντο του έχουν... μυριστεί κι άλλες ομάδες στην Ευρώπη.

Μην ξεχνάτε πως μιλάμε για διεθνή παίκτη με την εθνική ομάδα της Ελβετίας ( που πήγε στο Μουντιάλ το καλοκαίρι), 24 ετών και ελεύθερο σε λίγους μήνες!

Αυτό δεν σημαίνει πως οι πιθανότητες του "τριφυλλιού" είναι ελάχιστες. Το αντίθετο μάλιστα, είναι αρκετές. Αρκεί βέβαια να επέλθει συμφωνία στο οικονομικό.

Πέσε για να... πέσω

Ψάχνοντας λίγο την υπόθεση και σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέξαμε από την Ελβετία, άνθρωπος του Παναθηναϊκού πήγε και παρακολούθησε από κοντά τον Λανγκ, βγάζοντας θετικά συμπεράσματα για την αξία του.

Εκείνο που μας ξεκαθάρισαν είναι πως όντως οι πράσινοι έκαναν κίνηση για τον παίκτη, αλλά υπογραφές δεν έχουν μπει σε καμία περίπτωση ( μέχρι στιγμής τουλάχιστον).

Το κασέ του παίκτη δεν πέφτει κάτω από τις 260.000 ευρώ το χρόνο ( ίσως και λίγο παραπάνω), ενώ ο Ελβετός άσος δεν έχει κανένα πρόβλημα να περιμένει λίγο καιρό ακόμα ( είναι ελεύθερος μην το ξεχνάμε) μέχρι να έρθει πρόταση που θα τον ικανοποιεί.

Σειρήνες ηχούν και από το Καμπιονάτο, οπότε οι πράσινοι πρέπει να βιαστούν. Βέβαια να τονίσουμε πως ο Λανγκ δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στην πράσινη λίστα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ