ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν παίζει με τον Αστέρα ο Τελάντερ που έχει τράβηγμα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ράσμους Τελάντερ αντικαταστάθηκε στα Γιάννινα καθώς είχε μια ενόχληση στον προσαγωγό με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τράβηγμα και βέβαιη απουσία του από το ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα. Προπόνηση στα Γιάννινα και επιστροφή οι πράσινοι.

Εκτός του αγώνα με τον Αστέρα την Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδος θα μείνει ο Ράσμους Τελάντερ καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ των πράσινων κάνουν λόγο για τράβηγμα στον προσαγωγό. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι θέλει μερικές μέρες για να μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς.

Ο Δανός αμυντικός θα εξεταστεί και πάλι στην διάρκεια της Κυριακής προκειμένου να διαπιστωθεί ο ακριβής χρόνος αποθεραπείας του και επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους.

Αντίθετα δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη ο οποίος αντικαταστάθηκε επειδή ένιωσε κάποιες κράμπες και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ο Έλληνας στράικερ θα είναι κανονικά στην διάθεση του Ουζουνίδη για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Σε ότι έχει να κάνει με την επιστροφή των πράσινων στην Αθήνα αυτή είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή το μεσημέρι. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν το πρωί και πάλι στα Γιάννινα όπως έκαναν και την Παρασκευή ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ματς του Κυπέλλου και εν συνεχεία θα επιστρέψουν στη βάση τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΛΕΤΟ, ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ

Εν τω μεταξύ οι Λέτο, Κουρμπέλης που δεν είχαν ακολουθήσει την αποστολή των πράσινων στα Γιάννινα αυτές τις τρεις μέρες έδωσαν κανονικά το παρόν στο Κορωπί όπου έκαναν το ατομικό τους πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του προπονητικού τιμ που είχε μείνει πίσω. Το πιθανότερο είναι πως ο Κουρμπέλης θα είναι σε θέση να παίξει στο ματς της Τετάρτης ενώ οι πιθανότητες για τον Αργεντινό επιθετικό είναι μοιρασμένες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ