ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δαμουλάκης στο Sport24: "Θα τον αγαπήσουν οι φίλοι του ΠΑΟ"

Δαμουλάκης στο Sport24: "Θα τον αγαπήσουν οι φίλοι του ΠΑΟ"

Αποκαλυπτικός για την οικονομική δύναμη αλλά και τα οράματα που έχει για τον Παναθηναϊκό ο πρίγκιπας ήταν ο Γρηγόρης Δαμουλάκης μιλώντας στο Sport24.gr. "Θα τον αγαπήσουν οι φίλοι του ΠΑΟ" τόνισε.

Το νέο πρόσωπο που ήρθε να προστεθεί στην ιστορία του πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νάσερ Φαρχάν Αλ Σαούντ μετά τον Βλάση Τσάκα είναι ο επιχειρηματίας Γρηγόρης Δαμουλάκης.

Ο Κρητικός επιχειρηματίας μίλησε στο Sport24.gr αποκαλύπτοντας τις προθέσεις του Σαουδάραβα που θεωρεί ότι θα αγοράσει τον Παναθηναϊκό.


Νωρίτερα, νέα στοιχεία και αποκαλύψεις έρχονται όσο κυλάει ο χρόνος στην υπόθεση κάνοντας το κλίμα να αντιστρέφεται.

" Δεν θα ήθελα να πω πολλά για το θέμα αλλά να ξέρετε πως ο πρίγκιπας είναι τόσο ισχυρός οικονομικά που όχι μόνο τον Παναθηναϊκό μπορεί να αγοράσει αλλά ακόμα και την Μπαρτσελόνα. Έχει τεράστια περιουσία και από την πλευρά του πιστεύω ότι μπορεί να θεωρεί ότι η υπόθεση είναι τελειωμένη.

Δεν μπορώ ωστόσο να γνωρίζω τις προθέσεις και τις σκέψεις του Γιάννη Βαρδινογιάννη και τις επαφές που ενδεχωμένως να έχουν γίνει. Ο κύριος Βαρδινογιάννης δικαιολογημένα να καθυστερεί και να διερευνεί σε βάθος την περίπτωση " είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

Σε ερώτηση να μας σκιαγραφήσει το προφίλ του Σουλτάν Μπιν Νάσερ Φαρχάν Αλ Σαούντ, ο κύριος Δαμουλάκης τόνισε: " Ενδιαφέρεται να πάρει τον Παναθηναϊκό και είναι φοβερός τύπος. Απλός και ποδοσφαιρόφιλος και μάλιστα πολύ εκδηλωτικός.

Θεωρώ πως θα τον αγαπήσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Και ο λόγος είναι απλός. Έχει οράματα για να κάνει μεγάλη ομάδα. "

Τέλος για το γεγονός κάποιοι οπαδοί ακόμα είναι δύσπιστοι, τόνισε: " Λογικό είναι αυτό. Ακόμα δεν ξέρουν ποιος είναι. Και είναι πολλοί αυτοί που κατευθύνονται από διάφορες πλευρές των ΜΜΕ, διαβάζοντας χίλια δυο πράγματα. Τελειώνοντας θα ήθελα να πω πως είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση που δεν πρέπει να χαθεί τόσο για την ομάδα όσο και για την χώρα μας."

Επιβεβαιώνει και ο Τσάκας

Από την πλευρά του ο Βλάσης Τσάκας επιβεβαίωνεται το πρόσωπο του Κρητικού επιχειρηματία, Γρηγόρη Δαμουλάκη και σε όσα μεσολάβησε για την παραμονή του πρίγκιπα στην Αθήνα το καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ