ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αυξήθηκαν οι πιθανότητες για Σίλντενφελντ

Αυξήθηκαν οι πιθανότητες για Σίλντενφελντ

Ο Γκόρντον Σίλντεφελντ, ο οποίος αισθανόταν λίγο καλύτερα προπονήθηκε ατομικά σε χαλαρούς ρυθμούς και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό. Ενσωματώθηκαν οι διεθνείς.

Αυξήθηκαν ελαφρώς οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Γκόρντον Σίλντενφελντ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό την Κυριακή στο "Απόστολος Νικολαϊδης". Ο Κροάτης στόπερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής υπό τις οδηγίες του Βασίλη Οικονομίδη, παρότι αρχικά ήταν προγραμματισμένο να υποβληθεί μόνο σε θεραπεία.

Ο "Σίφο" συνομίλησε με τον γιατρό του Τριφυλλιού, Παναγιώτη Κουλουμέντα και τον προπονητή, Γιάννη Αναστασίου, τόνισε ότι αισθάνεται λιγότερες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποφασίστηκε να προπονηθεί σε χαλαρούς ρυθμούς. Σαφώς, οι ασκήσεις που εκτέλεσε δεν αποτελούν κριτήριο για τη συμμετοχή του στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ωστόσο είναι δεδομένο ότι αποδεικνύουν τη βούληση του να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να αγωνιστεί.

Η εξέλιξη δεν αλλάζει το πλάνο που υπάρχει και σύμφωνα με το οποίο, εφόσον ο Σίλντενφελντ προπονηθεί κανονικά το Σάββατο, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να ληφθεί το παραμικρό ρίσκο και εάν το ιατρικό επιτελείο δεν ανάψει το πράσινο φως, ο Κροάτης θα αποκλειστεί από την 18άδα του Παναθηναϊκού. Την Παρασκευή ο έμπειρος μπακ θα υποβληθεί σε θεραπεία και θα προπονηθεί εκ νέου σε χαλαρούς ρυθμούς.

Δούλεψε ανά γκρουπ

Με λιγότερη ένταση προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στη διπλή προπόνηση της Πέμπτης, σε σύγκριση με την αντίστοιχη της Τετάρτης. Επειδή το πρωτάθλημα αρχίζει την Κυριακή, ο Αναστασίου χαμήλωσε τους ρυθμούς, με το πρωινό πρόγραμμα να διαρκεί 1,5 ώρα και το βραδινό 40 λεπτά. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί μόνο μία προπόνηση το απόγευμα.

Στην πρωινή προπόνηση στο «Απήλιον» μετά το ζέσταμα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Στην απογευματινή το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα και ασκήσεις τεχνικής ανά θέση. Ο Γιάννης Αναστασίου δούλεψε με τους επιθετικούς, ο Ράικο Γιάνγιανιν με τους χαφ, ο Γιάννης Βονόρτας με τους αμυντικούς και ο Στιβ Ρούτερ ήταν ο "πασπαρτού", δίνοντας οδηγίες σε μία εξάδα ποδοσφαιριστών κάθε φορά.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Σταματάκης, και Μαυρίας, ενώ οι Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης και Καρέλης επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων και αφού το πρωί έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης, το απόγευμα εντάχθηκαν κανονικά στο πρόγραμμα των υπολοίπων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ