ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Φερέιρα

Αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Φερέιρα
INTIME SPORTS

Μετά την Μπεσικτάς, πληροφορίες από την Πορτογαλία θέλουν τις Σπόρτινγκ και Μπενφίκα να έχουν στη λίστα τους τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ως πρώτη επιλογή για την τεχνική τους ηγεσία το καλοκαίρι του 2011.

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να διατηρήσει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο του, αλλά είναι δεδομένο πως το καλοκαίρι του 2011 θα συναντήσει έντονο ανταγωνισμό. Φυσικά, αυτός δεν προέρχεται τόσο από τη Μπεσίκτας, η οποία δεν δελεάζει ιδιαίτερα τον Πορτογάλο προπονητή... Αντίθετα, από την πατρίδα του θα ηχήσουν οι σειρήνες και ήδη το όνομα του συζητιέται για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία μιας από τις δύο μεγάλες ομάδες της Λισαβόνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιβηρική Χερσόνησο, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βρίσκεται στο στόχαστρο των Σπόρτινγκ και Μπενφίκα, με το ενδιαφέρον της πρώτης να είναι άμεσο και της δεύτερης να προσδιορίζεται για τον Μάιο.

Στα "Λιοντάρια" διενεργούνται εκλογές το προσεχές Σαββατοκύριακο για την ανάδειξη προέδρου και οι δύο υποψήφιοι, Μπρούνο Ντε Καρβάλιο και Γκοντίνιο Λόπες, έχουν στην προεκλογική ατζέντα τους τον Ζεσουάλδο.

Μάλιστα ο Ντε Καρβάλιο τον φωτογράφισε, λέγοντας: " Πρόκειται για Πορτογάλο προπονητή που εργάζεται στο εξωτερικό και έχει κερδίσει τίτλους". Ο Μουρίνιο δεν είναι σίγουρα, οπότε μάλλον αναφέρεται στον Φερέιρα... Όσον αφορά τον Γκοντίνιο, έχει μαζί του τον Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος θα αναλάβει διευθυντής ποδοσφαίρου και επιθυμεί να συνεργαστεί εκ νέου με τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Όπως λένε στην Πορτογαλία, ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού έχει κάνει ήδη μία πρώτη κουβέντα με τον Ζεσουάλδο...

Η Μπενφίκα

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βρίσκεται στη λίστα προπονητών που εξετάζει η Μπενφίκα για τον Μάιο, όταν θα ολοκληρωθεί η Super Liga. Το ρεπορτάζ των "αετών" αναφέρει ότι στη διοίκηση επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια για τον Ζόρζε Ζέσους και την πορεία στο πρωτάθλημα, αφού ο τίτλος έχει χαθεί εδώ και καιρό. Ανάμεσα στις σκέψεις που κυριαρχούν είναι η αντικατάσταση του στο τέλος της σεζόν από έναν τεχνικό εγνωσμένης αξίας, που να ξέρει τα δεδομένα της χώρας.

Ο αθλητικός διευθυντής Ρούι Κόστα έχει καταρτίσει ήδη μία λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες και σε περίοπτη θέση, έχει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Επίσης, ένας πρώην πράσινος, ο Πάολο Σόουζα περιλαμβάνεται στα ονόματα. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα δεν υπάρχει εξέλιξη για το συγκεκριμένο ζήτημα, αφού προς το παρόν ο Ζόρζε Ζέσους θα στηριχθεί μέχρι να ολοκληρωθεί η περίοδος 2010-2011.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ