ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άρχισε τρέξιμο ο Μπεργκ

Άρχισε τρέξιμο ο Μπεργκ
Μπεργκ INTIME SPORTS

Η αποκατάσταση της κλείδας του Μάρκους Μπεργκ εξελίσσεται ομαλά και ο Σουηδός επιθετικός άρχισε τρέξιμο στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Ρεπό έχουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Τρίτη 7/10, όμως αυτό δεν ίσχυσε για όλους. Τέσσερις μετέβησαν στο "Γεώργιος Καλαφάτης", ο καθένας για διαφορετικούς λόγους και ακολούθησαν το πρόγραμμα τους.

Πρώτα και κύρια, ο Μάρκους Μπεργκ άρχισε τρέξιμο σε χαλαρούς ρυθμούς και σταδιακά θα αρχίσει να τους ανεβάζει, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος το συντομότερο δυνατόν.

Ο Σουηδός επιθετικός υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο στο σημείο που είχε εγχειριστεί στη δεξιά κλείδα και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η αποκατάσταση εξελίσσεται ομαλά.

Πάντως, είναι νωρίς για να γίνει ακριβής εκτίμηση για την επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους, ωστόσο σε γενικές γραμμές προσδιορίζεται για τα μέσα Νοέμβρη και έπειτα.

Από εκεί και πέρα, στο Κορωπί βρέθηκαν το πρωί ο Κώστας Κότσαρης, που άρχισε τρέξιμο σήμερα κι αυτός, αλλά και οι Νταβίντ Μέντες και Γιώργος Κουτρουμπής που γυμνάστηκαν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ