ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άρχισε η συζήτηση με τον Εσιέν

Άρχισε η συζήτηση με τον Εσιέν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού συναντήθηκε με τον ατζέντη του Μάικλ Εσιέν για να διερευνήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους. Διάψευση για τον Σάντσεθ, θεραπεία για τους Κροάτες.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού επιθυμεί να διευθετήσει την εργασιακή σχέση που θα έχει με τον Μάικλ Εσιέν μετά το καλοκαίρι του 2016, μετά την αδυναμία του Γκανέζου αμυντικού χαφ να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα την τρέχουσα σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό, διενεργήθηκε μία πρώτη επαφή με τον ξένο μάνατζερ του 33χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ, αλλά δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνομιλήσουν ξανά μετά τα play offs, αφού ο Εσιέν διεμήνυσε ότι θέλει να συγκεντρωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Συνεπώς, οποιαδήποτε εξέλιξη στην υπόθεση μετατίθεται για τις αρχές Ιουνίου, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί τα παιχνίδια. Δεν αποκλείεται ο Εσιέν να περιμένει κάτι για το μέλλον του και να μην βιάζεται να πάρει τις αποφάσεις του.

Στο μεταξύ, από την ΠΑΕ τόνιζαν ότι δεν αληθεύουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για "βελούδινο διαζύγιο" με τον Σέρχιο Σάντσεθ. Ο Ισπανός αμυντικός υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι και θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Η προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το ρεπό της Μεγάλης Δευτέρας (25/4), με προπόνηση στο Κορωπί το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (26/4).

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής μπάλας, ανοίγματα και παιχνίδι. Οι Πέτριτς και Πράνιτς συνέχισαν τη θεραπεία τους. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά τη Μεγάλη Τετάρτη στις 10:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ