ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απών λόγω ίωσης Κουίνσι και Σπυρόπουλος

Απών λόγω ίωσης Κουίνσι και Σπυρόπουλος
INTIME SPORTS

Χωρίς τους Κουίνσι και Σπυρόπουλο που είχαν ίωση αλλά με παρόντες τους διεθνείς της Εθνικής Νέων πραγματοποιήθηκε η προπόνηση των πράσινων το Σάββατο το πρωί.

Επιστροφές και απουσίες στην προπόνηση του Σαββάτου για τον Παναθηναϊκό με τους τέσσερις διεθνείς της Εθνικής Νέων Μαυρία, Τριανταφυλλόπουλο, Καπίνο και Φουρλάνο να δίνουν το παρών στη Παιανία αλλά και απουσίες καθώς ο Κουίνσι και Σπυρόπουλος δεν μετείχαν στο πρόγραμμα λόγω ίωσης.

Προτιμήθηκε να μείνουν σπίτι έτσι ώστε να μην κολλήσουν και τους υπόλοιπους και το πρόβλημα γίνει ακόμα μεγαλύτερο για τον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά στην προπόνηση του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής, χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και έκαναν παιχνίδι στα 3 /4 του γηπέδου, ενώ ολοκλήρωσαν την προπόνηση με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ταμπάκης και Πίντο. Ο Σεϊταρίδης έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ οι Σπυρόπουλος και Κουίνσι απουσίασαν λόγω ίωσης.

Στην ομάδα ενσωματώθηκαν οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές με την Εθνική Νέων. Ο Φουρλάνος και ο Καπίνο προπονήθηκαν κανονικά, ενώ οι Μαυρίας και Τριανταφυλλόπουλος έκαναν αποθεραπεία.

Οι πράσινοι την Κυριακή θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις την Δευτέρα το απόγευμα έχοντας έτσι άλλη μια μέρα ξεκούρασης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ