ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποχώρηση, ρατσισμός... και Αγγλία

Αποχώρηση, ρατσισμός... και Αγγλία
Σισέ INTIME SPORTS

Το τέλος του στην Ελλάδα προανήγγειλε και στο κοντινό του περιβάλλον ο Σισέ μετά το ματς στο Καραϊσκάκη. Για τον ρατσισμό προς το πρόσωπό του μιλούν οι Πολωνοί... ενώ οι Αγγλοι αναφέρουν ότι επιστρέφει στην πατρίδα τους.

Συνεχόμενες είναι οι αναφορές στην στάση του Τζιμπρίλ Σισέ ώρες μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Γάλλος επιθετικός των "πράσινων" παρά την πίεση του κόσμου του "τριφυλλιού" υποστήριξε στο περιβάλλον του ότι θα αποχωρήσει. Για επιστροφή στην Αγγλία αναφέρει η "Daily Mail" ενώ η πολωνική εφημερίδα "wprost" αναφέρει πως έφτασε στην απόφαση αυτή μετά τη νέα ρατσιστική συμπεριφορά των "ερυθρόλευκων" οπαδών.

"Εχω οικογένεια και παιδιά"


Για το γεγονός ότι πρέπει να προστατεύσει την οικογένειά του μίλησε σε φίλους του ο Τζιμπρίλ Σισέ σύμφωνα με την "ΕΞΕΔΡΑ" και για τον λόγο αυτό είναι ειλημμένη η απόφασή του να αποχωρήσει από την Ελλάδα.


"Είμαι καλά. Δεν μπορώ να πω ότι έχω ηρεμήσει, αλλά τουλάχιστον είμαι με την οικογένεια μου, αγκαλιά με τα παιδιά μου. Μπορώ να καταλάβω ότι όλα όσα συνέβησαν είναι μέρος του παιχνιδιού.

Εγώ, όμως, δεν είμαι πια 20 χρόνων. Είμαι 30 και έχω οικογένεια και παιδιά. Πρέπει να σκεφτώ πρώτα από όλα αυτούς. Δεν γίνεται να συνεχίσω στην Ελλάδα" υποστήριξε ο Σισέ σε φίλους του το Σάββατο το βράδυ μετά το ντέρμπι.


Επιστροφή στην Αγγλία

Δημοσίευμα της "Daily Mail", κάνει λόγο για νέα επιστροφή του πρώτου σκόρερ της Σούπερ Λίγκα στην Αγγλία.


Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, οδήγησαν στον Γάλλο στράικερ να δώσει εντολή για να βρει σύλλογο στην Αγγλία.


"Στο Σισέ επιτέθηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού και πλέον του είναι αδύνατο να συνεχίσει, όπως δήλωσε και ο ίδιος" ανέφερε το άρθρο των Αγγλων.

Εξάλλου στην διάρκεια της χρονιάς υπήρχαν προτάσεις και ομάδες που παρακολουθούσαν τον άσο του "τριφυλλιού".

Ο "ρατσισμός" και το "ντου" των Πειραιωτών

Νέο δημοσίευμα της πολωνικής ιστοσελίδα "wprost" αναφέρει σήμερα πως ο Τζιμπρίλ Σισέ νιώθει τον ρατσισμό στην Ελλάδα και θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό πριν λήξει το συμβόλαιό του.

Αφορμή τα όσα πέρασε στο μέγιστο βαθμό στο "Γ. Καραϊσκάκη" τόσο με τις ρατσιστικές εκφράσεις όσο και με το "ντου" των οπαδών με την λήξη του ματς.

Μάλιστα στο δημοσίευμα υπάρχουν δηλώσεις του από την L' Equipe που αναφέρουν: " Η κατάσταση στις κερκίδες επιδεινώθηκε σημαντικά. Ακόμα δέχομαιρατσιστικές επιθέσεις, με βρίζουν και όταν ακουμπάω την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί τσιρίζουν κάνοντας τις μαϊμούδες.

Το ίδιο συνέβη και το Σάββατο. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν φουσκωτές μπανάνες και τις κούναγαν κάθε φορά που ακουμπούσα την μπάλα"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ