ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποχώρησε ο Πέτριτς από την προπόνηση

Αποχώρησε ο Πέτριτς από την προπόνηση
INTIME SPORTS

Ο Μλάντεν Πέτριτς δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο πόδι του και η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί το απόγευμα. Ατομικό για τον Μπαϊράμι, ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης ο Μπούρμπος.

Οι καλές καιρικές συνθήκες που αναζητούσε τις προηγούμενες ημέρες η αποστολή του Παναθηναϊκού στο Γκνιεβίνο εμφανίστηκαν το πρωί της Τρίτης!

Η ζέστη έχει υποχωρήσει αισθητά ενώ η ηλιοφάνεια δεν ήταν τόσο έντονη, δημιουργώντας εξαιρετικό κλίμα για προπόνηση.

Ωστόσο, παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με τον Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος εγκατέλειψε το πρόγραμμα επειδή αισθάνθηκε βαρύ το πόδι του. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί στην απογευματινή προπόνηση, αν και δεν προκύπτει κάτι το ανησυχητικό έως τώρα.

Οι «πράσινοι» άρχισαν με ζέσταμα, συνέχισαν με παιχνίδι δέκα εναντίον τριών, μετά χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ πέντε εναντίον πέντε κι έκαναν κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ακολούθησε δίτερμα, με τους παίκτες χωρισμένους τρία γκρουπ, αρχικά επτά εναντίον επτά και μετά έξι εναντίον έξι.

Ο Μπούρμπος και Πέτριτς αποχώρησε από το τελευταίο κομμάτι του προγράμματος και ολοκλήρωσε με τρέξιμο, ενώ ο Μπαϊράμι συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν εκ νέου στις 18:30 το απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ