ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποχωρεί και ο Σεϊταρίδης από τον Παναθηναϊκό

Αποχωρεί και ο Σεϊταρίδης από τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Σεϊταρίδης συναντήθηκε με τους Γιάννη Αλαφούζο και Νίκο Νταμπίζα αλλά έκρινε χαμηλή την πρόταση που του κατατέθηκε και την απέρριψε. Δεν ταξιδεύει στην Ολλανδία. Πάει και για δεξί μπακ ο Παναθηναϊκός.

Πρόβλημα από εκεί που δεν το περίμενε κανείς προέκυψε στον Παναθηναϊκό καθώς ενώ όλα έδειχναν πως ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θα είναι τη νέα σεζόν ο στυλοβάτης και ο "αρχηγός" του Τριφυλλιού όπως τον προσφωνούσε ο Γιάννης Αναστασίου ο Γιούρκας είναι πιθανόν να μη συνεχίσει τη καριέρα του στους πράσινους.

Ο Σεϊταρίδης ο οποίος είχε ενταχθεί κανονικά στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού συναντήθηκε την Δευτέρα με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα αλλά δεν έκρινε ικανοποιητική την πρόταση που άκουσε και την απέρριψε.

Οι πράσινοι του πρότειναν μείωση στις αποδοχές του με την διαφορά να είναι τέτοια που να μην μπορεί να γεφυρωθεί. Αυτό σημαίνει ότι ο Σεϊταρίδης δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή του Τριφυλλιού στην Ολλανδία και οι πράσινοι ξεμένουν τόσο στα δεξιά ενώ έχουν και μια λύση λιγότερη για το κέντρο της άμυνας όπου υπολόγιζε τον Γιούρκα ο Αναστασίου.

Πλέον και αν δεν γίνει προσπάθεια επαναπροσέγγισης του Σεϊταρίδη οι πράσινοι είναι αναγκασμένοι να κινηθούν και για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ.

Από την πράσινη ΠΑΕ σχολιάζοντας το θέμα με την μη συμφωνία με τον Γιούρκα τόνιζαν πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα καθώς σχολίαζαν: «Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη και δεν υπάρχει ακόμη καμία επίσημη απάντηση».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ