ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποχωρεί από τη NOVA ο Παναθηναϊκός

Αποχωρεί από τη NOVA ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα αποχωρήσει από τη NOVA μετά την φετινή σεζόν καθώς δεν συμφώνησε με την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας με το κανάλι της Κάτζας. Διαβάστε το σκεπτικό των πράσινων.

Ο Παναθηναϊκός διαφώνησε στην συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ με την ανανέωση της συμφωνίας με την NOVA όντας η μοναδική ομάδα που ψήφισε αρνητικά και όπως όλα δείχνουν η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία για το Τριφύλλι στο συνδρομητικό κανάλι.

Οι πράσινοι μέσω των Παναγόπουλου, Κωνσταντίνου, Μπαλωμένου που έδωσαν το παρών στη συνεδρίαση δεν δεν συμφώνησαν με την απόφαση όλων των ομάδων (πλην του ΠΑΟΚ που θα απαντήσει εντός 48 ωρών), λέγοντας πως δεν είναι ικανοποιημένοι από τα χρήματα που δίνει το κανάλι της Κάντζας στις ομάδας και ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές στην αγορά.

Επίσης εξέφρασαν και τα παράπονά τους για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα από το συνδρομητικό κανάλι και τόνισαν πως είναι νωρίς να συμφωνηθεί από τώρα μια επέκταση για τέσσερα ακόμα χρόνια.

Έτσι οι πράσινοι από τη σεζόν 2014-15 θα έχουν νέα τηλεοπτική στέγη καθώς η φετινή θα είναι η τελευταία στο κανάλι της Κάτζας.

Από τον Παναθηναϊκό μάλιστα σημείωναν σχετικά με το σκεπτικό της διαφωνίας τους:

- Το προϊόν είναι πολύτιμο και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι η Νόβα «ζει» από αυτό. Επομένως δεν γίνεται να ζητάει μειώσεις

- Υπάρχει και ένα έτερο συνδρομητικό κανάλι και έως εκ τούτου μπορεί να μπει και αυτό στο παιχνίδι. Με την ανανέωση της σύμβασης δεν του επιτρέπουμε να δούμε τι μπορεί να προσφέρει.

- Βάσει συμβολαίου δεν έχουμε δικαίωμα να αναζητήσουμε άλλη καλύτερη προσφορά πριν την Άνοιξη. Άρα η ανανέωση από τώρα της σύμβασης μας στερεί τη δυνατότητα να ψάξουμε και να βρούμε κάτι καλύτερο, που ενδεχομένως υπάρχει.

-Θεωρούμε ότι η Forthnet/Nova κάνει κακή προώθηση του προϊόντος. Απόδειξη του συγκεκριμένου ισχυρισμού είναι ότι ενώ έχει τα ιντερνετικά δικαιώματα (για κανάλια κλπ) αλλά και τα πρωταθλήματα U20 δεν τα προβάλει ενώ στερεί και από τους συλλόγους το δικαίωμα να τα εκμεταλλευτούν.

Μάλιστα οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έριξαν ως ιδέα στο τραπέζι την αυτοδιαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τις ομάδες μέσα από τη δημιουργία μιας σχετικής πλατφόρμας.

Αυτός μπορεί να είναι ένας μπούσουλας για όλα τα προϊόντα που βγαίνουν από το ποδόσφαιρο με μοναδικό μας σκεπτικό το πως θα αυξήσουν οι ομάδες τα έσοδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ