ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποχαιρετά τη Λεωφόρο με νίκη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και δεν έχει περιθώρια για να μην κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν δίνει σήμερα (28/5) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Πανιώνιο. Σίγουρα, η επιθυμία όλων θα ήταν να έχουν επιτευχθεί περισσότερα πράγματα με τις προσδοκίες που υπήρχαν, ωστόσο η μοναδική επιδίωξη από το ματς είναι να αποφευχθεί η τέταρτη θέση.

Με νίκη έναντι του Πανιωνίου, ο Παναθηναϊκός τον προσπερνά στη βαθμολογία και θα εξαρτάται από το δικό του αποτέλεσμα στην Τούμπα, στο φινάλε στων play offs. Ακόμα και στην περίπτωση που του αφαιρεθούν βαθμοί, λόγω της διακοπής στο ματς της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Συνεπώς, ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να νικήσει και να μην πάρει το «κακό» εισιτήριο για το Europa League. Έπειτα, από την 1η Ιουνίου θα υπάρξει το χρονικό περιθώριο για ανασκόπηση και τοποθέτηση των στόχων για την επόμενη σεζόν. Μέχρι τότε, ο Παναθηναϊκός υποχρεούται να δώσει τη μάχη και εφόσον δικαιωθεί δικαστικά, να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στη βαθμολογία…

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν πρόκειται να αλλάξει το σύστημα (4-4-2) ή να κάνεις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Από τους δύο αμφίβολους, ο Μολέντο αναμένεται να αγωνιστεί φορώντας μάσκα και ο Βιγιαφάνιες πιθανώς να συμπεριληφθεί στην 18άδα.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα αρχίσει στην εστία, οι Μαρινάκης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουλτ θα παίξουν στην τετράδα της άμυνας, οι Ζέκα και Κουρμπέλης θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, οι Παναγιώτης Βλαχοδήμος και Χατζηγιοβάνης θα μπουν στα άκρα της μεσαίας γραμμής και οι Κλωναρίδης και Μολίνς θα αγωνιστούν στην επίθεση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ