ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποσύρεται από την διεκδίκηση του Σίλντενφελντ

Αποσύρεται από την διεκδίκηση του Σίλντενφελντ
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ειδοποίησε μέσω του μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ την Ντιναμό Μόσχας ότι εγκαταλείπει την υπόθεση της μεταγραφής του και είναι κοντά σε άλλον στόπερ.

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 32χρονου Γκάρι Κάλντγουελ υπήρξε η πληροφόρηση πως το τριφύλλι εγκαταλείπει οριστικά την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Οι πράσινοι ήρθαν σε επαφή με την πλευρά του παίκτη, τον μάνατζερ του Μάριο Κνεζ, και του είπαν να μεταφέρει στους Ρώσους το ότι αποσύρονται.

Όπως χαρακτηριστικά του είπαν βρίσκονται κοντά σε άλλον στόπερ, κατά μεγάλο ποσοστό ο Κάλντγουελ είναι αυτός, και έτσι δεν θα προχωρήσουν με την υπόθεση του διεθνή Κροάτη ποδοσφαιριστή ο οποίος προς το παρών δεν έχει και άλλη πρόταση.

Οι πράσινοι που έχουν κάνει πολλά παιχνίδια τακτικής στην περίπτωση του Κροάτη δεν αποκλείεται να παίζουν και το τελευταίο τους χαρτί αν και κάτι τέτοιο δύσκολα ισχύει γιατί τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και στον Παναθηναϊκό θέλουν να κλείσουν άμεσα τις τρύπες στο ρόστερ τους.

Πλέον μόνο αν η Ντιναμό Μόσχας χτυπήσει την πόρτα του τριφυλλιού και αν οι πράσινοι έχουν τα χρήματα που απαιτούνται μπορεί να υπάρξει αλλαγή δεδομένων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ