ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απομακρύνεται από τον τίτλο, στρέφει το μυαλό στη Ξάνθη

Απομακρύνεται από τον τίτλο, στρέφει το μυαλό στη Ξάνθη
INTIME SPORTS

Την Δευτέρα θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με την Ξάνθη με τον Γιάννη Αναστασίου να περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι Μπούρμπος, Κουτρουμπής.

Η επόμενη του αγώνα με τον Πανιώνιο και η απώλεια δυο ακόμα βαθμών από τους πράσινους μετά το τέλος των αγώνων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ άφησε το τριφύλλι οκτώ και έξι πόντους αντίστοιχα πίσω από τους δυο πρωτοπόρους. Κάτι που κάνει την προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού για να διεκδικήσουν τον τίτλο ακόμη πιο δύσκολη. Όχι ακατόρθωτη αλλά φυσικά δύσκολη από τη στιγμή που οι πράσινοι δείχνουν ότι εκτός έδρας δεν τα πάνε καθόλου καλά.

Όπως δήλωσε άλλωστε και ο Πράνιτς υπάρχουν μπροστά και τα ντέρμπι των τριών διεκδικητών του τίτλου και εκεί ίσως αλλάξουν τα πράγματα αν δεν υπάρχει περαιτέρω βαθμολογική απώλεια μέχρι τότε.

Ο Γιάννης Αναστασίου είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του για την Κυριακή κάτι που τους το είχε ανακοινώσει εδώ και μέρες καθώς τώρα βρήκε μια ευκαιρία να τους δώσει μια ανάσα ανάμεσα στα συνεχόμενα παιχνίδια των πράσινων και έτσι θα περιμένει να τους δει την Δευτέρα το πρωί για να τους μιλήσει για την αναμέτρηση με τους "κυανέρυθρους" και τη συνέχεια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Καθώς μην ξεχνάμε πως την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός έχει ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα στην Ξάνθη εκτός έδρας και οι παίκτες του τριφυλλιού θέλουν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Ακριτική πόλη.

Στην προπόνηση της Δευτέρας τώρα ο Γιάννης Αναστασίου θα δει και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, τόσο αυτοί που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πανιώνιο όσο και όσοι έμειναν εκτός και είχαν προβλήματα τραυματισμού όπως οι Κουτρουμπής και Μπούρμπος.

Πονάει ακόμα ο Νίνης

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τον Σωτήρη Νίνη ο νεαρός μέσος συνεχίζει καθημερινά τις θεραπείας του προκειμένου να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην αγωνιστική δράση και μάλιστα τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει και τρέξιμο. Παρά το γεγονός όμως ότι έχει περάσει μια εβδομάδα από τον τραυματισμό του ο 24χρονος μέσος εξακολουθεί να έχει κάποιες ενοχλήσεις και να πονάει και ίσως τελικά δεν είναι έτοιμος σε δυο εβδομάδες, όπως ήταν η αρχική εκτίμηση αλλά η απουσία του να φτάσει τις τρεις εβδομάδες ή και να τις ξεπεράσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ