ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποκαλυπτήρια την Πέμπτη για το σχέδιο Αλαφούζου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ NEOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ TOY ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΚΑΙ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ  (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ NEOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ TOY ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΚΑΙ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Νέα σύσκεψη με τους συνεργάτες του είχε την Πρωτομαγιά ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος την Πέμπτη (3/5) θα δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το πλάνο της λαϊκής βάσης που θα διοικήσει τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε σύσκεψη που είχε ο Γιάννης Αλαφούζος με τους συνεργάτες του την Πρωτομαγιά αποφάσισε να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του σχεδίου του.

Την Πέμπτη (3/5) θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπου θα ανακοινώσει τα πάντα και θα εξηγήσει ακριβώς τις επιδιώξεις, τους στόχους και τους όρους λειτουργίας του σωματείου που θα πάρει στην κατοχή του τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη και θα αποτελέσει τον επόμενο ιδιοκτήτη.

Στη συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες του, αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα και κρίθηκε απαραίτητο να μην χαθεί άλλος χρόνος. Έτσι προκρίθηκε η Πέμπτη 3/5 και όχι η Δευτέρα 7/5, παραμονή της κρίσιμης ΓΣ, ως η καταλληλότερη μέρα για να απευθυνθεί ο Αλαφούζος στους φίλους του Τριφυλλιού.

Ο Αλαφούζος φέρεται να έχει εξασφαλίσει την προφορική συναίνεση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αφού ο μεγαλομέτοχος κατανοεί ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Οι δύο άνδρες βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία τις τελευταίες μέρες και ανταλλάσσουν απόψεις για το θέμα.

Θεωρείται δεδομένο ότι την Τετάρτη ο Αλαφούζος θα ενημερώσει τους υπόλοιπους μετόχους για τις κινήσεις του, όπως και τους επιχειρηματίες που τον ακολουθούν στο εγχείρημα του. Φυσικά, με πρώτο τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ο οποίος θα συνεισφέρει τα περισσότερα χρήματα σε πρώτη φάση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ