ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός όπως λέμε Μπαρτσελόνα

Παναθηναϊκός όπως λέμε Μπαρτσελόνα
INTIME SPORTS

Το μοντέλο διοίκησης των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Σάλκε έχει σκοπό να ακολουθήσει ο Γιάννης Αλαφούζος όπως τόνισε στο Twitter. Χωρίς Ρούντολφ με Ατρόμητο.

Πρωτομαγιά σήμερα όμως το Twitter του Γιάννη Αλαφούζου δεν απεργεί. Ο γνωστός επιχειρηματίας θέλησε γι ακόμα μία φορά να ξεκαθαρίσει το πλάνο σωτηρίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μόνο που αυτή τη φορά έγινε πιο αποκαλυπτικός.

Σε απάντηση που έδωσε σε δυο φίλους μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε για τον τρόπο που θα πάρει τις μετοχές: "Οι μετοχές θα παραχωρηθούν στο υπό ίδρυση σωματείο Αυτο δεν έχει γίνει ακόμη", κάτι που, λογικά, θα συμβεί στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στις 8 Μαΐου.

Στη συνέχεια σε απάντηση για το αν θα δουλέψει αυτό το μοντέλο, ξεκαθάρισε: " Να υπενθυμίσω ότι η Μπαρτσα Ρεάλ Σαλκε και πολλές άλλες έχουν μοντέλα λαϊκής βάσης;"

Εσείς διαβάστε για τις δηλώσεις του Γιώργου Καμίνη για την Λεωφόρο, και τις δηλώσεις του Σπυρόπουλου και του Κατσουράνη.

Χωρίς Ρούντολφ με Ατρόμητο

Εν το μεταξύ ανακοινώθηκε η αποστολή των πράσινων για το ματς με τον Ατρόμητο την Τετάρτη (17:45 NOVA), στην οποία δεν θα βρίσκονται οι:

Λέτο, Ρούντολφ, Ιωαννίδης, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος, Σεϊταρίδης, Καπίνο, Μαυρίας, Φουρλάνος, Λαγός και Ταμπάκης.

Το δελτίο Τύπου της προπόνησης: "Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα. Κατά την διάρκεια της προπόνησης ο Ρούντολφ υπέστη τράβηγμα στο αριστερό γαστροκνήμιο και αναμένεται να επανενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων σε περίπου 10 ημέρες. Ατομικά προπονήθηκε ο Ιωαννίδης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ