ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποφόρτιση για τρεις στον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ατομικό πρόγραμμα για Μπεργκ, Λέτο, Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό προκειμένου οι τρεις ποδοσφαιριστές να πάρουν ανάσες ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Πλατανιά.

Με τρεις νέες απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Πλατανιά καθώς στο τριφύλλι θέλησαν να προφυλάξουν τους Μπεργκ, Λέτο, Βιγιαφάνιες οι οποίοι είναι αρκετά επιβαρυμένοι το τελευταίο διάστημα.

Για αυτό και προτιμήθηκε να ακολουθήσουν πρόγραμμα αποφόρτισης και να μην γυμναστούν μαζί με τους συμπαίκτες τους προκειμένου να πάρουν κάποιες ανάσες.

Την ίδια ώρα κανείς εκ των Μέστο, Μολέντο, Κουτρουμπή δεν γυμνάστηκε ούτε την Τρίτη και πλην του Ιταλού ο οποίος δεδομένα θα έχανε και την αναμέτρηση με την ομάδα των Χανίων και οι δυο στόπερ όπως όλα δείχνουν δεν θα τεθούν στη διάθεση του για το ματς της Πέμπτης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με αρκετά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τον Πλατανιά την Πέμπτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Οι «Πράσινοι» έριξαν το ρυθμό στην προπόνηση αφού το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα και ποδοβόλεϊ. Αποφόρτιση ακολούθησαν οιΜπεργκ, Λέτο, Βιγιαφάνιες, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οιΚουτρουμπής, Μολέδο ενώ ο Μέστο έκανε θεραπεία. Η προπόνηση της Τετάρτης θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ