ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποφασίζουν για Γουίλσον η Χελάντερ στον Παναθηναϊκό

Αποφασίζουν για Γουίλσον η Χελάντερ στον Παναθηναϊκό

Στην διάρκεια της εβδομάδας αναμένεται να πάρουν την τελική τους απόφαση στον Παναθηναϊκό για τις περιπτώσεις των Ντάνι Γουίλσον και Φίλιπ Χελάντερ και ποια εκ των δυο θα προχωρήσουν.

Ο Λεωνίδας Βόκολος βρέθηκε το Σάββατο στην Σκωτία και είδε αγωνιζόμενο τον Ντάνι Γουίλσον στο ματς της Χάρτς με την Ρέιντζερς με τον αρχηγό των γηπεδούχων να παίζει και στα 90 της αναμέτρησης. Δεν έκανε το ίδιο και την Κυριακή όμως στην αναμέτρηση της Μάλμε με την Χέλσινμποργκ γνωρίζοντας μάλλον ότι ο Φίλιπ Χελάντερ δεν θα είχε θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας του. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται κάποιο άλλος σκάουτερ των πράσινων να είδε τον Σουηδό στόπερ που χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή για έξι μόλις λεπτά.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως στον Παναθηναϊκό αναμένεται να υπάρξει συζήτηση ανάμεσα σε όλους τους ανθρώπους των πράσινων που ασχολούνται με τον μεταγραφικό σχεδιασμό τις επόμενες μέρες και να παρθεί η τελική απόφαση για το αν θα προχωρήσουν με κάποια από τις δυο περιπτώσεις που όντως βρίσκονται στην πράσινη λίστα ή αν θα πάνε παρακάτω.

Πλέον στο τριφύλλι έχουν μια ακόμα άποψη σχετικά με τις δυνατότητες του Γουίλσον ενώ φυσικά έχουν παρακολουθήσει και τον Χελάντερ σε αρκετά παιχνίδια οπότε μπορούν να ζυγίσουν τα υπέρ και τα κατά και να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Σουηδό θα πρέπει να σημειώσουμε, όπως αναφέραμε και στον πρόλογο ότι στην αναμέτρηση της Κυριακής έπαιξε μόλις για 6 λεπτά καθώς μπήκε ως αλλαγή στο 84' της αναμέτρησης.

Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα ο προπονητής της Μάλμε ρωτήθηκε για την μη χρησιμοποίηση του Χελάντερ και σημείωσε ότι δεν τον βάζει καθώς θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα και θέλει να δει κάποια άλλα πράγματα ενώ από την πλευρά του ο ίδιος ο διεθνής στόπερ υποστήριξε ότι δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα και έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα του.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της www.expressen.se σχετικά με την παρουσία του Χελάντερ στο ματς με την Χέλσινμποργκ αναφέρει: "Στα δυο από τα τρία τελευταία ματς της Μάλμε ο Φίλιπ Χελάντερ κάθισε στον πάγκο παρά το γεγονός ότι ήταν βασικός στα τέσσερα πρώτα ματς. Στο ντέρμπι με την Χέλσινμποργκ ήρθε από τον πάγκο για πέντε μόλις λεπτά".

Σε εκείνο το σημείο φιλοξενούνται δηλώσεις του Χελάντερ που τονίζει: "Ποτέ δεν είναι διασκεδαστικό, πάντα θέλεις να παίζεις αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο από το να δουλέψω σκληρότερα".

Εν συνεχεία υπάρχουν οι δηλώσεις του τεχνικού της Μάλμε ο οποίος λέει: "Πρέπει να δω τους Μπένγκστον και Γιόχανσον και το πως ανταποκρίνονται. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό καθώς ο Φίλιπ θα χαθεί το καλοκαίρι".

Στο δημοσίευμα ακολουθούν και νέες δηλώσεις του Χελάντερ ο οποίος τονίζει ότι αντιλαμβάνεται την απόφαση του προπονητή του αλλά ο ίδιος δεν έχει συμφωνήσει με καμία άλλη ομάδα: "Είναι σίγουρο ότι το γεγονός πως μπορεί να φύγω το καλοκαίρι επηρεάζει την κατάσταση. Καταλαβαίνω τον προπονητή. Από την άλλη όμως έχω συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το τέλος του χρόνου και θέλω να συνεχίσω να παίζω. Δεν έχω συζητήσει με κανέναν. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα και δεν έχει συμβεί κάτι άλλο. Δεν υπάρχουν πολλά για τα οποία εγώ μπορώ να αποφασίσω".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ