ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποφασίζει ο Αλαφούζος

Αποφασίζει ο Αλαφούζος
Αλαφούζος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος εκνευρίστηκε με τη διαιτησία του Αρετόπουλου και εξετάζει πως θα επικοινωνήσει τις επόμενες ενέργειες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δικαιωμένος για την αντίδραση που είχε, όταν πληροφορήθηκε τον ορισμό του Αρετόπουλου στο ντέρμπι της Τούμπας, αισθάνεται ο Γιάννης Αλαφούζος. Η διαιτησία του Τρικαλινού ρέφερι, έστω και αν δεν περιλάμβανε μία κραυγαλέα αδικία, θεωρείται από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, εχθρική και εκτιμάται πως έπαιξε το ρόλο της στην ισοπαλία 1-1 με τον ΠΑΟΚ.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως ο Αλαφούζος παραβλέπει την ανεπάρκεια της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Αντίθετα, πρόκειται για ένα ζήτημα που θα θέσει στη σύσκεψη με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον Αντρέα Στραματσόνι και περιμένει να ακούσει τις εξηγήσεις τους.

Προς το παρόν, στις προτεραιότητες του προηγείται η μετωπική με την ΕΠΟ, για όσα θεωρεί πως βλάπτουν τον Παναθηναϊκό. Όπως ενημέρωσε ο άμεσος συνεργάτης του, Χρήστος Παναγόπουλος, την Τετάρτη (1/6) θα εξαγγελθεί ο τρόπος αντίδρασης που έχει επιλεγεί.

Ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση πως την επικοινωνήσει στους φιλάθλους του Τριφυλλιού. Σκέφτεται τη συνέντευξη Τύπου, αλλά ίσως προτιμήσει την έκδοση ανακοίνωσης ή μέσω άλλης οδού. Το πρωί της Τετάρτης (1/6) θα έχει σύσκεψη με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ και θα αποφασίσουν για τα περαιτέρω.

Επίσης, αναμένει την αναλυτική ενημέρωση του Χρήστου Παναγόπουλου για τα πεπραγμένα στη συγκέντρωση των Ενώσεων στο «Μακεδονία Παλάς» τη Δευτέρα (30/5). Μία εκδήλωση που αρχικά είχε αποφασίσει να παραστεί, αλλά τελικά δεν το έπραξε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ