ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίθεση σε Κοντονή ο Παναθηναϊκός

Επίθεση σε Κοντονή ο Παναθηναϊκός
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή την απόρριψη της έφεσης για την ποινή του Λούκας Βιγιαφάνιες εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν με το τελευταίο ματς των play offs κόντρα στον ΠΑΟΚ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση εις βάρος του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή. Αφορμή αποτέλεσε η απόρριψη της έφεσης για την ποινή του Λούκα Βιγιαφάνιες με τους πράσινους να σημειώνουν ότι πρόκειται για ένα ακόμα επεισόδιο στις εξοντωτικές ποινές που έχουν επιβληθεί φέτος στο τριφύλλι.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιτίθεται στον Υφυπουργό Αθλητισμού και θυμίζει το γεγονός ότι μόνο η Θύρα 13 έκλεισε για όλη την αγωνιστική σεζόν μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και παρά το ότι υπήρξαν ανάλογα επεισόδια από άλλες ομάδες καμία άλλη δεν τιμωρήθηκε. Και καλεί τον Σταύρο Κοντονή να εξηγήσει το γιατί;

Επίσης στέκεται στην διαδικασία των play offs κατηγορώντας τον Υφυπουργό Αθλητισμού ότι τα μετέτρεψε σε "ρώσικη¨ρουλέτα" και ολοκληρώνονται μόνο μετά των παραχωρήσεων των ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός αναφέρει:

"Η απόρριψη της έφεσης του Παναθηναϊκού για την ποινή του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Λούκας Βιγιαφάνιες, που είχε τιμωρηθεί αδίκως με δύο αγωνιστικές αποκλεισμό, δεν μας εκπλήσσει καθόλου.

Πρόκειται για ακόμα ένα επεισόδιο σε μια σειρά εξοντωτικών ποινών που επιβλήθηκαν φέτος στην ομάδα μας. Κορυφαία στιγμή η ποινή αποκλεισμού της Θύρας 13 για όλη την αγωνιστική περίοδο μετά το μη διεξαχθέντα αγώνα με τον Ολυμπιακό, ποινή πρωτοφανής, η οποία δεν επεβλήθη σε άλλη ομάδα που υπέπεσε σε παρόμοια παραπτώματα. Ας εξηγήσει ο κ. Υφυπουργός Αθλητισμού το γιατί.

Όπως επίσης ο ιδιαίτερα ευαίσθητος με τα ποδοσφαιρικά θέματα κ. Υφυπουργός Αθλητισμού, ας μας εξηγήσει πώς κατάφερε να καταπατήσει κάθε έννοια κανονισμού και να μετατρέψει τη διαδικασία των playoffs του πρωταθλήματος σε ρώσικη ρουλέτα, που μόνο λόγω δικών μας σημαντικών παραχωρήσεων, καταφέρνουν να ολοκληρωθούν. Επίσης θέλουμε να ρωτήσουμε τον ευαίσθητο κ. Υφυπουργό αν και κατά πόσο είναι ενεργός στις αποφάσεις για ποινές που λαμβάνονται σε διάφορα επίπεδα της αθλητικής δικαιοσύνης.

Πάντως να γνωρίζει ο κ. Υφυπουργός ότι έχουν γνώση οι φύλακες".

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ