ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποδοκιμασίες και αποθέωση έξω από τα αποδυτήρια

Αποδοκιμασίες και αποθέωση έξω από τα αποδυτήρια
INTIME SPORTS

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα του κόσμου μετά τον αποκλεισμό από την Οντένσε, αφού άλλοι αποθεώθηκαν και άλλοι αποδοκιμάστηκαν έντονα. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο.

Πικραμένος και συνάμα μπερδεμένος είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της ομάδας από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Και γράφουμε μπερδεμένος, γιατί πολύ απλά κάποιοι παίκτες αποθεώθηκαν και κάποιοι άκουσαν σφυρίγματα.

Κατά την έξοδο των παικτών από τα αποδυτήρια, ορισμένοι φίλαθλοι της ομάδας περίμεναν τους ποδοσφαιριστές. Άλλοι δέχτηκαν την αγκαλιά και άλλοι την οργή του κόσμου.

Ας ξεκινήσουμε όμως με τα θετικά. Ο Λέτο και ο Καραγκούνης γνώρισαν πραγματική αποθέωση από τον κόσμο, που έτρεξε να τους στείλει μήνυμα συμπαράστασης, ενώ χειροκροτήθηκε και ο Τοτσέ, που πέτυχε γκολ στην πρώτη του παρουσία με την πράσινη φανέλα.

Αντίθετα, ο Βύντρα και ο Σπυρόπουλος άκουσαν πολύ βαριές κουβέντες από τους οπαδούς της ομάδας, που τους ζητούσαν εξηγήσεις για την κακή τους αγωνιστική παρουσία, ενώ κάποιοι ακραίοι ήθελαν να φύγουν από την ομάδα! Τέλος, ο αρχηγός Σαριέγκι, αλλά και ο Μπουμσόνγκ, από άλλους αποθεώθηκαν και από άλλους αποδοκιμάστηκαν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ