ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποδέχθηκε τους όρους Βασιλειάδη και ο Παναθηναϊκός

Αποδέχθηκε τους όρους Βασιλειάδη και ο Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός, σήμα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στην Super League με την οποία κάνει γνωστό ότι αποδέχεται τους όρους του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός αποδέχθηκε τελικά την πρόταση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, για την έναρξη ξανά του πρωταθλήματος κάτι που γνωστοποίησε με επιστολή και προς την Super League.

Οι πράσινοι την Πέμπτη είχαν πει όχι, αλλά μετά από 24ωρες και την επιστολή που έστειλε ο Υφυπουργός προς την Super League και τις ομάδες στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως ζητά το μίνιμουμ των δεσμεύσεων και πως οι προτάσεις των ομάδων που συμβάλλουν προς τη βελτίωση του πλαισίου είναι δεκτές για να συζητηθούν μετά το τέλος της σεζόν , τάχθηκαν με το μέρος της πλειοψηφίας των ομάδων. Κάτι που έκαναν γνωστό με ανακοίνωση που έστειλαν προς τη διοργανώτρια αρχή.

Αναλυτικά η επιστολή της "πράσινης" ΠΑΕ αναφέρει:

« Αξιότιμε κ. πρόεδρε

Αξιότιμε κ. Διευθύνοντα Σύμβουλε

Κατόπιν του περιεχομένου της επιστολής που σας απέστειλε σήμερα ο Υφυπουργός

 Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης, με την οποία καλύπτεται πλήρως η θέση μας περί διαβούλευσης για εξειδίκευση και βελτίωση των θέσεων του από τους φορείς του ποδοσφαίρου σας δηλώνουμε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεσμεύεται αναφορικά με το τεθέν από τον κ. Υφυπουργό πλαίσιο και σας εξουσιοδοτεί να προβείτε σε κάθε σχετική απαιτούμενη ενέργεια.

Με εκτίμηση».

Μετά και την αποδοχή των όρων του Βασιλειάδη και από τον Παναθηναϊκό πλέον είναι δυο οι ομάδες που είναι αρνητικές και αυτές είναι ο Ολυμπιακός και η Ξάνθη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ