ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από βδομάδα για τον Ροντρίγκεζ

Από βδομάδα για τον Ροντρίγκεζ

Από τον Παναθηναϊκό διευκρίνιζαν ότι περιμένουν την απάντηση της Βερόνα για την παραχώρηση του Ροντρίγκες, ενώ ξεκαθάρισαν την κατάσταση με τον Καρέλη και την Τορίνο.

Ο Παναθηναϊκός έχει την τιμητική του στον ιταλικό Τύπο τις τελευταίες ημέρες, λόγω του ενδιαφέροντος του για τον Γκιγιέρμο Ροντρίγκεζ, αλλά και λόγω του φημολογούμενου ενδιαφέροντος της Τορίνο για τον Καρέλη.

Από την ΠΑΕ προχώρησαν σε ορισμένες διευκρινήσεις αναφορικά με τα δύο ζητήματα, παραθέτοντας τη δική τους θέση.

Όσον αφορά τον Νίκο Καρέλη, υποστήριξαν ότι για τον ποδοσφαιριστή δεν έχουν δεχτεί την παραμικρή ενόχληση, ούτε από την Τορίνο, αλλά ούτε από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Συνεπώς, δεν υφίσταται θέμα διαπραγμάτευσης από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόταση.

Πάντως, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στη γείτονα χώρα επιμένουν ότι οι δύο διοικήσεις διαπραγματεύονται το τίμημα της πώλησης, αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Αναφορικά με τις επαφές με τη Βερόνα για τον Γκιγιέρμο Ροντρίγκεζ, τόνισαν ότι αναμένουν την απόφαση των Ιταλών για την παραχώρηση του Ουρουγουανού στόπερ, προκειμένου να αρχίσουν επαφές μαζί του. Πάντως, θεωρούν ότι θα την έχουν στη διάρκεια της εβδομάδας, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ