ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Απίθανο να έρθει ο Βιτόλο"

"Απίθανο να έρθει ο Βιτόλο"
INTIME SPORTS

Ο μάνατζερ του Βίκτορ Βιτόλο χαρακτήρισε απίθανη τη μεταγραφή του πελάτη του στην Τενερίφη, καθώς το συμβόλαιο του Ισπανού μέσου είναι αρκετά μεγάλο

Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μία νέα εποχή όπου πρέπει να συμμαζέψει τα οικονομικά του και κατ επέκταση να μειώσει τα ετήσια συμβόλαια που δίνει σε ποδοσφαιριστές.

Έτσι αρκετοί παίκτες που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ είναι πιθανό να αποχωρήσουν, με τον Βίκτορ Βιτόλο να είναι μέσα σε αυτούς (αμείβεται με 550.000 ευρώ τη σεζόν).

Τα πράγματα ωστόσο μόνο εύκολα δεν είναι με την περίπτωση του 29άχρονου αμυντικού μέσου, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η ομάδα που θα καλύψει αυτό το ποσό.

Δημοσιεύματα ήθελαν την Τενερίφη να ενδιαφέρεται για τον Βιτόλο, ο μάνατζερ του όμως... έκοψε τη φόρα των Ισπανών λέγοντας πως δεν μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιο του: "Είναι σχεδόν απίθανο να έρθει ο Βιτόλο", είπε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας να πούμε πως Τενερίφη και Παναθηναϊκός έχουν ένα κοινό στην όλη υπόθεση και αυτό αφορά τα χρήματα που έχουν σκοπό να δώσουν σε συμβόλαια τα οποία δύσκολα θα ξεπεράσουν τις 200.000 ευρώ τον χρόνο (εκτός κι αν μιλάμε για ειδική περίπτωση).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ