ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απίστευτοι διάλογοι παικτών-προπονητή

Απίστευτοι διάλογοι παικτών-προπονητή
INTIME SPORTS

Απίστευτοι διάλογοι που δείχνουν το τραγικό κλίμα στον Παναθηναϊκό βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. Στα όρια του ο Φερέιρα με μερίδα ποδοσφαιριστών.

"Η φτώχεια φέρνει γκρίνια", λέει μία παροιμία. Στην προκειμένη σίγουρα κανένας δεν πεινάει, ούτε είναι "φτωχός" με τη γνωστή έννοια, όμως το γνωμικό ταιριάζει γάντι στην κατάσταση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό.

Οι διάλογοι των τελευταία ημερών στο στρατόπεδο της Παιανίας δείχνουν πως έχει χαθεί όχι μόνο το καλό κλίμα μεταξύ παικτών και προπονητή, αλλά πως τα πράγματα έχουν ξεφύγει.

Όπως αναφέρει ο Τύπος το Σάββατο το πρωί, οι διάλογοι που ακολούθησαν τόσο στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ όσο και την επόμενη μέρα, φέρνουν αρκετούς παίκτες στη μαύρη λίστα του Πορτογάλου.

Αρχικά στην Τούμπα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν έξαλλος με τον Κώστα Κατσουράνη, στον οποίο είπε:

" Νομίζεις πως είμαι κανένας ηλίθιος; Δεν βλέπω τι κάνεις; Γιατί πήρε κίτρινη κάρτα; Μήπως δεν θες να παίξεις στο επόμενο ματς;", με τον διεθνή άσο να απαντά: " Κόουτς δεν ήταν κάρτα το μαρκάρισμα".

Στη συνέχεια ο Φερέιρα απευθύνθηκε προς τους ποδοσφαιριστές: "Νομίζετε πως είστε ικανοί να ξεφτιλίζετε εμένα που έχω τέτοια καριέρα στην Ευρώπη; Πως θα αντικρύσω τη διοίκηση που θα έρθει στην Παιανία; Εγώ σας στηρίζω κι εσείς κάνετε ότι γουστάρετε. Θα σηκωθώ και θα φύγω, δεν πάει άλλο"!

"Κάνει τον προπονητή"

Την επομένη και πριν την προπόνηση της ομάδας, ο Φερέιρα προσέχοντας τον τσακωμό των Κατσουράνη, Σιμάο στο ματς με τον ΠΑΟΚ τους μίλησε. "Καλά εμείς φάγαμε γκολ κι εσείς τσακωνόσασταν; Αυτό δεν θα ξαναγίνει".

Το λόγο πήρε ο Σιμάο: "Κόουτς σε όλους μιλάει αυτός (Κατσουράνης). Κάνει τον προπονητή. Ποιος είναι ο προπονητής"; ο έμπειρος μέσος απάντησε αμέσως: "Τι είναι αυτά που λες ρε; Δεν μπορούμε να μιλήσουμε;", ο Σιμάο είπε: "Εσύ μας βρίζεις συνέχεια, δεν μιλάς".

Κάπου εκεί το λόγο πήρε ο Φερέιρα και τους ζήτησε να σταματήσουν αμέσως.

* Οι συγκεκριμένοι διάλογοι είναι από την εφημερίδα SportDay

Έχει χαθεί ο έλεγχος

Είναι φανερό πλέον πως έχει χαθεί ο έλεγχος στα αποδυτήρια της ομάδας, κάτι που αποτυπώνετε και στον αγωνιστικό χώρο. Ευθύνη έχουν σίγουρα οι ποδοσφαιριστές, όμως είναι φανερό πως και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει, ίσως, το μεγαλύτερο μερίδιο.

Οι δηλώσεις μάλιστα μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, έριχναν γι ακόμα μία φορά το μπαλάκι οπουδήποτε αλλού εκτός από τον ίδιο.

Εσείς διαβάστε το ρεπορτάζ για τη μη κατάθεση φακέλου στην ΕΕΑ, ακόμα, από την πλευρά του Πρίγκιπα και την απάντηση της δικηγόρου του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ