ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντιδράσεις για Νταμπίζα

Αντιδράσεις για Νταμπίζα
INTIME SPORTS

Η πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου να αναλάβει ο Νίκος Νταμπίζας τεχνικός σύμβουλος στον Παναθηναϊκό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει αποφασίσει να φέρει μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου και τον Νίκο Νταμπίζα. Οι τρεις τους σχεδιάζουν τον Παναθηναϊκό της νέας χρονιάς.

Τις τελευταίες ημέρες οι αντιδράσεις είναι έντονες από τον κόσμο της ομάδας για την πρόσληψη του Νίκου Νταμπίζα στους "πράσινους".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday" στο συμβούλιο της "Συμμαχίας" που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/4) ακούστηκε από κάποιους "ότι ο Νταμπίζας δεν θα πατήσει το πόδι του στην Λεωφόρο".

Επίσης, αντιδράσεις αναμένεται να υπάρξουν και στον αγώνα με την Βέροια από τους οργανωμένους της ομάδας. Ο Γιάννης Αλαφούζος απουσίασε από το Δ.Σ ωστόσο εμφανίζεται αποφασισμένος να στηρίξει την επιλογή του.

Μάλιστα, ο Αναστασίου θα έχει την Κυριακή επαφή με τον Νταμπίζα και τον Γιάννη Αλαφούζο, για να επικυρωθεί η συμφωνία και να ανακοινωθεί την Δευτέρα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ