ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπήκε ο Μαρίνος αλλά δεν παίζει κόντρα στην Βέροια

Μπήκε ο Μαρίνος αλλά δεν παίζει κόντρα στην Βέροια
INTIME SPORTS

Ο Στέργος Μαρίνος γυμνάστηκε κανονικά την Παρασκευή, τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Βονόρτα, αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στην Βέροια.

Με τον Στέργο Μαρίνο να προπονείται κανονικά για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα διεξήχθη η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή το απόγευμα. Ο Γιάννης Βονόρτας είδε τα προβλήματα του να μειώνονται στο ελάχιστο καθώς δεν υπολογίζει στον Μαυρία που είναι τραυματίας αλλά και στους Ζέκα, Πίντο που είναι τιμωρημένοι με τον Πορτογάλο βέβαια να έχει και κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Οι πράσινοι βέβαια θα προπονηθούν και το Σάββατο το απόγευμα και τότε θα αποφασίσει ο 53χρονος τεχνικός για την αποστολή αλλά και την ενδεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή.

Σε ότι αφορά τις δοκιμές της Παρασκευής, ο Γιάννης Βονόρτας ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έδειξε ότι σκέφτεται να κάνει τρεις με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι της Κυριακής.

Έτσι αναμένεται να τοποθετήσει τον Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ, τον Σεϊταρίδη στα δεξιά και τον Χουχούμη αριστερά και στο κέντρο της άμυνας τους Μπουμσόνγκ και Τριανταφυλλόπουλο.

Στην μεσαία γραμμή έβαλε τον Βιτόλο και μπροστά του τους Λαγό και Σο ενώ στα δεξιά τοποθέτησε τον Σισοκό και στα αριστερά πότε τον Μπαρμπαρούση και πότε τον Ντίνα.

Όσο για την κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκαν με τους βασικούς και ο Τοτσέ και ο Φιγκερόα και ο Βονόρτας προβληματίζεται για το ποιον θα χρησιμοποιήσει.

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας «5-2» και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης με τελειώματα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Ατομικά προπονήθηκε ο Ζέκα ενώ ο Μαυρίας υποβλήθηκε σε θεραπεία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ