ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανοιχτό του Σισοκό αν πουληθεί ο Μαυρίας

Ανοιχτό του Σισοκό αν πουληθεί ο Μαυρίας
Σισοκό Μαυρίας INTIME SPORTS

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο απόκτησης του Σισοκό σε περίπτωση πώλησης του Χάρη Μαυρία στην Σάντερλαντ. Στο πλευρό των πράσινων και η... Βόλφσμπουργκ

Η πρόταση των τριών (συν ένα) εκ. ευρώ της Σάντερλαντ για τον Χάρη Μαυρία ήρθε ως "μάννα εξ ουρανού" στον Παναθηναϊκό, που έχει την ευκαιρία να βάλει ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία του συλλόγου και με αυτά να κλείσει τις πολλές τρύπες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ.

Βέβαια η ενδεχόμενη πώληση του Μαυρία στην Αγγλία αφήνει μόλις έναν ποδοσφαιριστή στα άκρα της επίθεσης (Μπαϊράμι), γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολο του Γιάννη Αναστασίου.

Οι άνθρωποι των πράσινων βέβαια δεν έχουν μείνει με σταυρωμένα τα χέρια όλο αυτό το διάστημα και εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με τον Σισοκό να επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ο Ιβοριανός άσος δεν υπολογίζεται από την Βόλφσμπουργκ που θέλει να τον πουλήσει (είτε να τον παραχωρήσει δανεικό), καθώς το ρόστερ της είναι υπεράριθμο (πάνω από 32 παίκτες).

Έτσι οι πράσινοι έχοντας κάποια χρήματα στην άκρη από την πώληση Μαυρία μπορούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως το κλίμα δεν σηκώνει τον Σισοκό στην Γερμανία έτσι ώστε να τον φέρουν πίσω στην Ελλάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ