ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανοιχτό το θέμα του Σισοκό

Ανοιχτό το θέμα του Σισοκό
INTIME SPORTS

Ανοιχτό παραμένει το θέμα επιστροφής του Σισοκό στον Παναθηναϊκό με την Βόλφσμπουργκ να παίζει καταλυτικό ρόλο. Ψάχνει για ηγέτη στην άμυνα

Όπως σας ενημερώσαμε το βράδυ της Κυριακής οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό (έστω και μέσω τρίτων) με την πλευρά του Σεϊταρίδη δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Έτσι οι πράσινοι έχουν στραφεί σε άλλες περιπτώσεις αμυντικών και μάλιστα εξετάζουν παίκτες με εμπειρία που μπορούν να δώσουν λύσεις κυρίως στο κέντρο της άμυνας.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να έχουμε νέες συζητήσεις με παίκτες σαν τον Μόρα και τον Κυργιάκο, όμως με δεδομένη την φιλοσοφία του νέου τεχνικού τιμ προτεραιότητα παραμένει το εξωτερικό.

Θα το παλέψει για Σισοκό

Ο Ιβοριανός άσος έκανε καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό όμως ο δανεισμός του έληξε και επέστρεψε στην Βόλφσμπουργκ. Η γερμανική ομάδα δεν τον υπολογίζει και το θέμα της επιστροφής του στην Ελλάδα έχει ανοίξει ξανά.

Σε περίπτωση που συμφωνήσουν παίκτης-Παναθηναϊκός θα γίνει μία προσπάθεια προσέγγισης με την Βόλφσμπουργκ για συμφωνία αλα... Μπεργκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ