ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανοιχτό του Καρέλη για Τορίνο

Ανοιχτό του Καρέλη για Τορίνο
INTIME SPORTS

Οι Ιταλοί έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, δεν έχουν καταθέσει ακόμα πρόταση για τον 22χρονο επιθετικό, αλλά δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση το προσεχές διάστημα.

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές με την μεγαλύτερη εξέλιξη σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο που αγωνίζεται στο τριφύλλι και ένας από τους παίκτες των πράσινων που έχει εκτοξεύσει κατά πολύ τις μετοχές του. Ο λόγος για τον Νίκο Καρέλη ο οποίος μπορεί πρόσφατα να ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό αλλά παράλληλα βρίσκεται στο στόχαστρο συλλόγων από το εξωτερικό και δη από την Ιταλία.

Συγκεκριμένα η Τορίνο ενδιαφέρεται αρκετά για τον 22χρονο άσο τον οποίο τον έχει παρακολουθήσει σε πολλά παιχνίδια του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 να καταθέσει πρόταση μέσα στον Ιανουάριο προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού γνωρίζουν για το ενδιαφέρον των Ιταλών αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως ακόμα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από πλευράς Τορίνο στον Παναθηναϊκό για να μπούμε στην διαδικασία των αριθμών με βάση τους οποίους θα μπορούσαν να ξεκινήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Στο τριφύλλι σίγουρα θα ήθελαν ένα ποσό κοντά στα 3 εκ. ευρώ, αντίστοιχο των χρημάτων με τα οποία πούλησαν τον Χάρη Μαυρία, ίσως και παραπάνω καθώς μιλάμε για έναν εν ενεργεία διεθνή με έφεση στο γκολ ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα.

Από την άλλη οι Ιταλοί σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία θα μπορούσαν να κάνουν μια πρόταση κοντά στα 2 εκ. ευρώ και ίσως κάποια μπόνους συμμετοχών και μεταπώλησης όπως συνήθως συμβαίνει σε αποκτήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών.

Μένει να δούμε αν η Τορίνο προχωρήσει και σε εκδήλωση επίσημη πρότασης και δεν μείνει απλά στο ενδιαφέρον της το οποίο ήδη έχει εκφραστεί στους πράσινους.

Τον τσεκάρουν και από Γερμανία

Την ίδια ώρα και κάποιες ομάδες από την Γερμανία έχουν στο στόχαστρο τους τον 22χρονο επιθετικό αλλά με στόχο την απόκτηση του το Καλοκαίρι και όχι τώρα θέλοντας να τον παρακολουθήσουν ακόμα ένα εξάμηνο και να δουν αν θα συνεχίσει να έχει την ίδια παρουσία μέχρι το τέλος της σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ