ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανοιχτή μια θέση στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Ανοιχτή μια θέση στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου όπως όλα δείχνουν έχει βρει τους δέκα από τους έντεκα για το ματς με τον ΟΦΗ και τον προβληματίζει μια θέση στο αρχικό σχήμα των πράσινων.

Ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει το Σάββατο το απόγευμα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ με μια προπόνηση στο "Γ. Καλαφάτης" αλλά όπως όλα δείχνουν από τις έως τώρα δοκιμές που έχει κάνει ο Γιάννης Αναστασίου ο Έλληνας τεχνικός έχει βρει τους δέκα από τους έντεκα που θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

Το δίλημμα που έχει δηλαδή έχει να κάνει με μόλις μια θέση με τους Καρέλη ή Μαυρία να την διεκδικούν με τις ίδιες αξιώσεις αλλά ίσως επικρατέστερη είναι η παρουσία του Καρέλη στην ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα τα κενά των Μπούρμπου και Ταυλαρίδη θα καλύψουν οι Ζέκα και Τριανταφυλλόπουλος και η ενδεκάδα θα διαμορφωθεί ως εξής.

Ο Στιλ θα είναι κάτω από τα γκολπόστ. Ο Ζέκα θα αγωνιστεί ως δεξί μπακ και οι "Τριάντα", Σίλντενφελντ θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας. Στο αριστερό άκρο όπως όλα δείχνουν θα διατηρηθεί ο Χουχούμης.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα παίξουν οι Λαγός, Πράνιτς και Ατζαγκούν με τον άσο από την Νιγηρία να έχει τον ρόλο που είχε ο Ζέκα στα προηγούμενα παιχνίδια.

Σίγουρη είναι και η παρουσία των Πέτριτς και Μπεργκ στο αρχικό σχήμα και μένει μόνο μια θέση την οποία όπως γράψαμε διεκδικούν οι Καρέλης και Μαυρίας με τον πρώτο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να αγωνιστεί βασικός. Δεν θα πρέπει όμως να αποκλείσουμε τελείως το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και ο Κλωναρίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ