ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσάκας: "Έτοιμο το πληρεξούσιο"

Τσάκας: "Έτοιμο το πληρεξούσιο"
INTIME SPORTS

Την ώρα που ο Βλάσσης Τσάκας δηλώνει πως το πληρεξούσιο είναι έτοιμο και δρομολογούνται εξελίξεις στο θέμα του πρίγκιπα, ο Σουλτάν Μπιν Νάσερ αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση.

Οι μέρες κυλούν και η μεγάλη ώρα για την αλλαγή ή όχι της διοίκησης του Παναθηναϊκού πλησιάζει. Είτε θετικά, είτε αρνητικά θα γίνουν γνωστές οι προθέσεις του πρίγκιπα και το αν θα γίνει τελικά το μεγάλο deal.

Με δηλώσεις του στα "Prasinanea.gr", ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα στην Ελλάδα Βλάσσης Τσάκας, υπογράμμισε πως το πληρεξούσιο είναι έτοιμο και αυτό σημαίνει πως όλα μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Αν επαληθευτούν τα λεγόμενα του Βλάσση Τσάκα, τότε ο δικηγόρος κ. Πετρόπουλος, θα μπορεί να ξεκινήσει τις συζητήσεις με την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη και τότε θα υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις, αφού θα μιλάμε για πραγματικές διαπραγματεύσεις. Μέχρι στιγμής, όλα είναι απλά λόγια...

Μέσα σ' όλα αυτά λοιπόν, αναμένεται την Δευτέρα και δήλωση του πρίγκιπα, με την οποία πιθανότατα να εξηγεί τις προθέσεις του για τον Παναθηναϊκό και πως έχουν τα πράγματα αυτή την στιγμή. Την Τρίτη πάντως, ο κ. Τσάκας θα ταξιδέψει στην Τζέντα για να συναντηθεί με τον πρίγκιπα, ανάλογα με τις εξελίξεις.

Οι κινήσεις Βγενόπουλου και Τζίγγερ

Αυτή την εβδομάδα πάντως, θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι επόμενες κινήσεις τόσο του Ανδρέα Βγενόπουλου, όσο και του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο "Mr. Mig" επιστρέφει στην Ελλάδα την Δευτέρα και αναμένεται να λύσει την σιωπή του, για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό. Από τις 19 Σεπτεμβρίου δεν υπάρχει κάποιο νέο από τη μεριά του Βγενόπουλου, ούτε για την υπόθεση του πρίγκιπα, ούτε για την άρνηση του Τζίγγερ, ούτε για την ανακοίνωση της "ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ" που έριχνε βολές εις βάρος του.

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν, αναμένεται να υπάρξει τοποθέτηση του Ανδρέα Βγενόπουλου μέσα στην εβδομάδα και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα.

Το ίδιο ήρεμα ήταν τα πράγματα από την μεριά του Τζίγγερ, αφού δεν απάντησε στον όρο του Ανδρέα Βγενόπουλου, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη με το θέμα της ΓΗΠΕΛ, όμως είναι γεγονός πως οι άνθρωποι της οικογένειας Βαρδινογιάννη ψάχνουν στοιχεία για τον Σουλτάν Μπιν Νασέρ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ