ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί την Παρασκευή με διπλή προπόνηση

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί την Παρασκευή με διπλή προπόνηση
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του ενώ για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση για τους πράσινους.

Σε έντονους ρυθμούς εκγύμνασης όπως και την Τετάρτη κύλησε η προπόνηση της Πέμπτης για τους πράσινους με το πρόγραμμα να είναι σχεδόν παρόμοιο με αυτό της πρώτης μέρας.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επιδόθηκαν σε ζέσταμα αρχικά υπό τις οδηγίες του Φος εν συνεχεία σε ασκήσεις τεχνικής με τον Ρούτερ να έχει και πάλι το πρόγραμμα και εν συνεχεία ολοκλήρωσαν με ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας.

Ατομικά προπονήθηκε ο Μαυρίας, ενώ με άδεια απουσίασε ο Καρνέζης ο οποίος θα επιστρέψει στο πρόγραμμα την Δευτέρα.

Διπλή την Παρασκευή

Οι πράσινοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Παρασκευή με διπλή προπόνηση. Η μια το πρωί στις 9.00 με τους παίκτες του Τριφυλλιού να έχουν πρόγραμμα μόνο στο γυμναστήριο ενώ η απογευματινή θα περιλαμβάνει μπάλα και φυσική κατάσταση.

Διανυκτέρευση στη Παιανία

Ο Γιάννης Αναστασίου την Πέμπτη δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού παρά μόνο τους ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προπόνησης ενώ στην διάρκεια της μοίραζε και πάλι μπράβο.

Την ίδια ώρα ο "Ολλανδός" ανακοίνωσε στους παίκτες του Τριφυλλιού ότι την Δευτέρα το βράδυ διανυκτερεύσουν μέσα στην Παιανία καθώς την Τρίτη πρέπει να βρίσκονται νωρίς το πρωί στο Ελ. Βενιζέλος για την αναχώρηση τους.

Μάλιστα όπως είπε ο προπονητής των πράσινων συζήτησε με τον αρχηγό του Τριφυλλιού Γιούρκα Σεϊταρίδη τι θα ήταν καλύτερο και αποφάσισαν από κοινού οι πράσινοι να μείνουν μέσα στην Παιανία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ