ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άνετη νίκη στο ντέρμπι των μικρών ο Παναθηναϊκός 4-0 την ΑΕΚ

Άνετη νίκη στο ντέρμπι των μικρών ο Παναθηναϊκός 4-0 την ΑΕΚ

Με τρεις διαφορετικούς σκόρερ η ομάδα του Παναθηναϊκού U15 επικράτησε με 4-0 της ΑΕΚ με τους πράσινους να παραμένουν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι με τον Ολυμπιακό.

Σημαντική νίκη πανηγύρισε η ομάδα Παίδων Κ15 του Παναθηναϊκού, καθώς επικράτησε με το εμφατικό 4-0 της αντίστοιχης ομάδας της ΑΕΚ, στο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο το μεσημέρι στο «Γ. Καλαφάτης», για την 1η αγωνιστική του 3ουγύρου, του Α’ ομίλου, του πρωταθλήματος Κ15 της Super League.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 15’ με μακρινό δυνατό σουτ τουΖαγαρίτηκαι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 35’ με λόμπα τουΝτοματάαπό το ύψος της περιοχής. Στο 50’ οΝτοματάςπετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκανε το 3-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 80’ οΑλεξόπουλοςμε πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Άρης Κυριαζής): Χριστοδουλής, Μπάκος, Παρασκευόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Καραγιάννης, Μαυρουδής, Τζαβίδας (65' Αλεξόπουλος), Σερπέζης, Ντοματάς, Ζαγαρίτης, Ηλιάδης (73' Πράπας).

ΑΕΚ(Ιβαν Νεντέλκοβιτς): Αντωνόπουλος, Ποζατζίδης, Αρβανίτης, Καραβίδας, Πατρινός, Πετούσης, Λαζαρίδης, Σταμάτης, Μπιλικαϊδης, Τσέλιος, Προύσος. Έπαιξαν και οι: Βουγιουκλίδης, Στεργιώτης, Βολονάκης, Αναστόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ