ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναβολή στην ΕΕΑ για την εγγυητική επιστολή του Παναθηναϊκού

Απόστολος Νικολαΐδης

Αναβολή στην ΕΕΑ για την εγγυητική επιστολή του Παναθηναϊκού

Με τη σύμφωνη γνώμη των δύο εταιριών, ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε αναβολή για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής, αλλά ακόμα συμφωνία δεν υπάρχει.

Μία ύστατη προσπάθεια να καταλήξουν σε συμβιβασμό, θα κάνουν η διοίκηση του Παναθηναϊκού και οι δύο εταιρίες κατασκευής, τοποθέτησης και συντήρησης χλοοτάπητων, καθώς σήμερα αναβλήθηκε για τις 2 Νοεμβρίου η εκδίκαση της σχετικής υπόθεσης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Οι τρεις πλευρές συμφώνησαν να ζητήσουν την αναβολή της εκδίκαση της προσφυγής για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη θα δώσει χρόνο για συζητήσεις, ώστε να επιτύχουν μία αμοιβαία αποδεκτή λύση. Δηλαδή, ο Παναθηναϊκός να καταβάλλει κάποια χρήματα έναντι των συνολικών οφειλών ύψους 154.000 ευρώ και οι δύο εταιρίες να μην επιμείνουν στη διεκδίκησή τους, που θα επιφέρει ποινή αφαίρεσης βαθμών από τη Superleague.

Βέβαια, η επίτευξη συμφωνίας μόνο δεδομένη δεν θεωρείται, αφού στην πλευρά των δύο πιστωτών επικρατεί καχυποψία μετά από τόσους μήνες ασυνέπειας. Πάντως, οι "πράσινοι" διοικούντες θα προσπαθήσουν να πείσουν ότι αυτή τη φορά, θα τηρήσουν τα συμφωνηθέντα.

Πάντως, ναι μεν η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει κλείσει προφορικά αρκετές εκκρεμείς υποθέσεις, αλλά τα δύσκολα έπονται. Διότι νέοι διακανονισμοί συσσωρεύονται, αλλά δεν εισπράττονται τα αντίστοιχα έσοδα, ώστε η ΠΑΕ να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις. Το άθροισμα πολλών μικρών ποσών δύσκολα θα καλυφθεί και επιπλέον, εμφανίζονται διαρκώς νέοι πιστωτές στους οποίους οφείλονται χρήματα.Είναι ένα ζήτημα που προβληματίζει τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού, αλλά δεν έχουν πολλά περιθώρια κινήσεων...

Η ΕΕΑ ανακοίνωσε την Πέμπτη (19/10): "Αίτηση των εταιρειών «GREENPARK ΕΠΕ» και «GREENSCAPE ΑΕ» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 02-11-17 ".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαρία Κορινθίου: Το διάφανο φόρεμα που προκάλεσε σάλο και γιατί 'διορθώθηκε'

Ένα φόρεμα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στη θεατρική παράσταση 'Γοργόνες και Μάγκες'. Πώς σχολίασε την εμφάνιση της Κορινθίου η Μάρθα Καραγιάννη

Όχι μία ακόμα φαντασίωση: Η Σπυροπούλου καθηγήτρια σε λύκειο

Οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ Αργυρούπολης δεν πρόκειται να ξανακάνουν κοπάνα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναστάτωση στην Ξάνθη: Αγέλες λύκων κατασπαράζουν σκυλιά

O φωτογραφικός φακός κατέγραψε τη στιγμή που ένας λύκος κατασπαράζει το θύμα του. Οι κάτοικοι εκφράζουν την ανησυχία τους για τα περιστατικά καθώς και τη βιαιότητα των επιθέσεων.

Σου δίνουμε τον serial killer, βρίσκεις σε ποια ταινία έπαιζε;

Ένα χαριτωμένο κουίζ με σπλατεριές και ξεκοιλιάσματα.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24