ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναβολή μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου για Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ

Αναβολή μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου για Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε και πήρε αναβολή δυο εβδομάδων για τις καταγγελίες των Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ για μη τήρηση των διακανονισμών.

Αναβολή για ακόμα δυο εβδομάδες ζήτησε και πήρε ο Παναθηναϊκός για τις υποθέσεις των Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ που εκδικάστηκαν την Τετάρτη το μεσημέρι στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Ο Παναθηναϊκός είχε να αντιμετωπίσει πέντε υποθέσεις και η πρώτη καταγγελία που εκδικάστηκε ήταν αυτή των Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ που εκπροσωπούνται από την ίδια δικηγόρο, την Άσπα Σουλούκου. 

Την πράσινη ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο γενικός διευθυντής Αγησίλαος Τουμάζατος ο οποίος πήρε πρώτος τον λόγο και ο πρόεδρος του Τριφυλλιού Βασίλης Κωνσταντίνου.  Το Sport24.gr βρέθηκε στο διαιτητικό δικαστήριο και σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Τουμαζάτος μίλησε πρώτος ζητώντας αναβολή δυο εβδομάδων λέγοντας: "Ζητάμε δυο εβδομάδες αναβολή καθώς κάνουμε μια προσπάθεια πωλήσεων ποδοσφαιριστών και αποδεσμεύσεων. Θέλουμε δυο εβδομάδες καθώς η μία είναι για τεχνικούς λόγους και η δεύτερη για δούμε πως θα διαχειριστούμε τις υποχρεώσεις μας. Θέλουμε να κρατήσουμε όρθιο τον Παναθηναϊκό".

Στη συνέχεια το λόγο πήρε και ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος είπε προς το δικαστήριο: "Να σας υπενθυμίσω ότι ο Παναθηναϊκός συμπληρώνει 110 χρόνια ιστορίας. Η FIFA μας έδειξε σεβασμό, πρέπει και εσείς να μας δείξετε σεβασμό. Πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση. Δώστε μας ακόμα 15 μέρες αναβολή".

Τελευταία πήρε το λόγο η δικηγόρος των Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ, Άσπα Σουλούκου, η οποία υποστήριξε: "Στον Τοτσέ η ομάδα χρωστάει από το 2011. Στον Εσιέν από 2015 και θέλει τα δεδουλευμένα του, έκανε δυο διακανονισμούς και δεν τηρούνται. Ο Λέτο έχει δεδουλευμένα από το 2013. Κατανοούμε τι συμβαίνει. Μας ζήτησαν δυο αναβολές για να πουλήσουν παίκτες, σήμερα πάλι τα ίδια. Δεν τους έφτασαν. Θέλουν και άλλο; Συναινούμε στην αναβολή για μια εβδομάδα μέχρι 31/1".

Τελικά η απόφαση που πήρε το δικαστήριο ήταν αναβολή έως τις 7 Φεβρουαρίου τονίζοντας ότι η έδρα αναβάλει την εκδίκαση, αλλά εξάντλησε όλα τα όρια της συνεννόησης.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24